joi, 3 mai 2007

Desperate Housewif*e (?!)

Vineri: Vio termina tura, se intilneste cu doamna romanca din Ardeal Ludmila care o-ntreaba una si alta si la urma ii paseaza o plasa. In plasa, congelate, o punga de vinete si un pui de Romania!!
(puse foarte chibzuit in congelator, caci nu se stie niciodata cind vine cheful de gatit:P)

Luni: Vio urmeaza sa lucreze de la 13. Trei ceasuri face un fel de ordine prin camera, care la urma arata la fel de haotic ca la inceput, caci bibilit a fost doar un dulap din doua (sau doua din patru, in fine). Vio ii comunica lui P. baaai am facut niste curat trei ceasuri, ia vezi, te prinzi? P. foarte dezorientat nu se. Decit atunci cind ii este aratata directia cuvenita. Ah, barbatii astia!

(Dar cica daca vrei sa fie curat, trebuie intii sa faci ordine si-apoi smotru. Foarte complicat deci.)
(Asta era luni cind Vio n-a vrut deloc sa se dea pe net.)
La terminarea lucrului, Vio achizitioneaza un prajitor de piine, caci cel vechi decedase de dimineata. Pret: 8,50 euri. Vio mai discuta cu o colega si afla un pret bun-bun de detergent si sfiindu-se sa termine complet sticla cu lichid spalatoristic a lui T. din baie, cumpara un recipient de gel Persil de nu stiu care color tralala la 3 litri si 8 euri. Comparati si voi.

Marti, 1 mai, zi libera. P. urca in camera dupa micul dejun sa lucreze ceva. Vio foarte delicata ca o mare doamna nu vrea sa-l deranjeze, asa ca spala trei geamuri din sufragerie si usa de la intrare. Coboara P. Eeeeei;;)? intreaba Vio. Ei ce? intreaba P. GEAMURILEEEEEE!:OOO
A!!! Da-da-da!!! Foarte curate!
Mhhh! N-a mai zis nimic de usa Vio (care e modesta si-i place sa fie laudata, intre altele, da' de la sine, daca ma-ntelegeti.)
Mi se pare ca Vio a mai dat si scurt cu matura pe la parter, adunind citeva kilograme de cocoloase de praf.

Miercuri, Vio libera si singura acasa. O freaca intens si non-creativ. Apoi da de Suzi pe net, care se scuza ca se retrage sa deretice nitel. Aaatit i-a trebuit lui Vio, care a pus copita (pardon, Mutona) pe aspirator, a facut vraiste camera, a schimbat si spalat cearsafurile, a aspirat si salteaua, a dat-o cu spray si a spalat si pe jos (inclusiv primul rind de scari!!).
OMG, relatarea se opreste aici brusc, ca nu suna a bine!

*sencs, Rozela!:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Submit Your Blog