marți, 22 mai 2007

Bautura si femei

Normal ca nu-i vorba chiar despre asta, da un titlu trebuia sa-i pun!
Am facut asa:
- spalat la masina pantofii si niste adidasi tot din piel intors (la sfatul Luanei) cu apa rece si fara stoarcere si program mega scurt (adica fara ultra clatire) (i-am bagat in saculeti pentru lenjerica in prealabil). Beculetul de "sint gata" s-a aprins, am tras de usa cu toti muschii incordati si n-am reusit s-o clintesc. M-am albit la fatsa, T. ma intrebase (posesorul masinii) daca nu e deingerouz sa bag bocancu in masina, io ah nu, fac asta fregven! Noroc ca aterizase si P. acasa si l-am pus pe el sa se-ncordeze. Si el si-a incordat circumvolutiunile si a pornit un program de scos apa. Si-apoi a mers, mergatorii se odihnesc in cada, a iesit un maroniu deschis din ei, foarte frumos. O yeah!
- am facut pireul (daca ma-nvatati cum se scrie piure, poate ma straduiesc!) si a iesit mega delishaz si am mincat doua portii generoase si pe la urma (chiar n-am terminat 2) am inceput sa oftez si mi-am dat seama la timp ca daca nu frinez brusc, s-ar putea sa sfirsesc altfel aceasta seara.
- P. a iesit scurt la magazin si s-a intors ofilit si cu un zimbet tradator in colt (aaah ce l-am citit:>!) vai nu mai era radlar:(((. A adus adica 6 radler si 6 beri. Sper sincer sa nu dovedesc mai mult de mega maxim un sfert din tot. Sint de 33 cl in caz ca doriti sa faceti calcule.
- am spalat aproape toate vasele (mai am doua tigai, dar pardon!)
- au inceput serialele, va rog sa ma scuzati.

Un comentariu:

Submit Your Blog