duminică, 6 mai 2007

Niste pozisoare si aproape un accident

Am sunat la chinezi sa comandam papica. Tipesa la telefon a intrebat daca dorim sa venim noi dupa mincare sau sa ne-o livreze.
-Pai sa ne-o livrati...
-Sa vedeti, masina noastra e stricata pina miine!
-A! Atunci venim noi s-o luam.





(Calvin si Hobbes in niste feresti din vecini)




(Strada Zidului (fosta Strada Evreilor), un monument in memoria victimelor locale ale national-socialistilor, teiul aproape inflorit linga monument)

Cind mergeam noi super lejeri si fara griji si ne-apropiam de restaurantul ala, numai bine ca era o intersectie in apropiere si s-a facut frumos verde, eu ii povesteam lui P. despre una din primele locuinte pe care le-am vizitat in oras in vederea inchirierii, mergeam noi frumos, eu ii dadeam inainte despre cit de mic era spatiul si ce piparata era chiria, cind o masina venind din fata si cotind la stinga s-a gindit, ma rog, sofereasa blonda, sa nu mai respecte nici o regula de circulatie, un volvo mare a frinat si claxonat fix linga noi, paralel, avea prioritate, dar blondetsea sa a ignorat aspectul, noroc ca am cascat si noi ochii si ne-am oprit, masina ne-a trecut fix pe sub nas, geamul din dreapta era deschis, asa ca i-am zis aleia (erau doua, super relaxate ambele) super perplexa ca-i proasta. Adica n-am apucat sa realizez (!) ce se intimpla, ca de injurat am omis, ceea ce chiar ar fi fost cazul.
Mincarea a fost misto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Submit Your Blog