duminică, 20 mai 2007

Oops I did it again!


Vineri am mai incercat o data marea cu degetu si anume l-am intrebat pe P. daca are chef sa se joace simbata cu mine pe autostrada jocu cu ghiceste din ce tara vine camionu din fata noastra (joc inventat de mine acu ceva timp si cistigat la mustata, dar cistigat).
P. a zis ca da, dar are stres ca are de lucru in uikend, moment in care io m-am ofilit si nedorindu-l stresat am zis lasa tu stam acasa si-ti faci tu treaba si aia e. El a mai meditat ca poate ma duc eu cu trenu la Bonn la care eu am zis nu mersi.
Eu facusem greseala sa dorm vineri de pe la 19 la 21, gindindu-ma ca n-o sa ma lase sa dorm pina m-oi trezi eu de la organizmu meu ca sa zic asa, ei, am fost eronata, am dormit dusa, m-am trezit deci la 21 si-am zis aaa ce ma fac eu acu si mai ales ce-o sa ma fac la noapte!
Ei, am iesit in tirg caci este Sarbatoarea Vinului, am servit un cirnats si-un paarut de vin si-apoi am vini acas si-am vizionat un mare mister anume daca au ajuns americanii pe luna or ba!

Bon.

Simbata, ca prin ceata ma prind ca e miscare in camera, tot ca prin ceata vad in spatele lui P. ceasu electronic indicind 5:59, il intreb ej nebun, el zice hai imbraca-te ca mergem!
Io: acumaaaa?:O
Ei si m-a luat pe sus si pe la 8 si 20 eram deja in Bonn si putin dupa si jumate eram deja votata.


Era ceva lume, nu macel. Functionarii foarte foarte de bun simt mi s-au parut.Pe germana la a vota se zice "a-ti da vocea", asa ca P. a facut misto de mine ca acu ca-s votata nu mai am voce.


Ceea ce va doresc si voua!:)

4 comentarii:

 1. bravooo se vede cu ochiul liber cit esti de hotarita sa-ti egzerciti dreptul!:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Si-n frantuzeste se mai spune "donner sa voix" :)

  RăspundețiȘtergere
 3. pentru ca vine din latina..
  sa deduc ca ai cheltuit cu benzina pentru vot? ce draga imi esti! am uitat la cati km e Bonnul de voi:(

  RăspundețiȘtergere
 4. suzi, ma luase ca din uala si n-apucasam sa-m dreg machiajiu!:">:D:D

  iliuta,
  am uitat toata frantsuzeasca de-am stiut-o fodata. ma gindeam la voter ca sa fiu sincera... poate cindva in viitor sa mai recuperez ceva din subteranele memoriei:D

  monik,
  n-am cheltuit, nici macar n-am schitat gestu de-a duce mina la portofel ca stiam foarte clar ca e pe birou acasa...:D
  e la aproape 200 km;)

  RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog