miercuri, 16 mai 2007

Vio viseaza 21

Promo: am mai zis, dar nu va pedepsesc daca n-ati fost pe faza. Plus ca nici pe mine macar nu ma pedepsesc daca doar am crezut ca am scris si n-am mai, desi chiar am indoieli. Asadar.
Tata a murit in '98. (parca...:|)
Incheiat promo.

1. Tata traia si primise de la varu-meu o limuzina alba pe care urma sa o vinda cu un milion de $ si urma sa-mi dea mie 200 mii, lui varu-meu idem, vara-mea identic si nu mai stiu. Si nu pricepeam de ce n-a vindut varu-meu direct limuzina, dar ma aranja varianta asta.
Tata era mai batrin cu vreo zece ani (ce chestie!), avea parul griuliu si inainte il avusese negrisor.
Eu sufeream ca de obicei ca un ciine ca iar s-a pus la cale o mega conspiratie in care eu ramasesem orfana de tata citiva ani buni, dar eram iara fericita ca totul s-a rezolvat cu bine (??!) si ca iaca, tata era bine mersi, e drept ca mai batrin.
In vis cineva cere sa i se faca bule in paharul de apa, e un tric cu un pai, vag complicat (nu cu suflatul in pai). Intr-o camera sint doua paturi de o persoana si un televizor undeva sus cred si e multa lume in camera aia.

2. Luana care se stie clar ca are tsetse mari mari era micuta de statura (nu da bre, ce ca doar nu me-ai da cv!) si avea tsetse marisoare, da' nu uriase. Si era studenta or orcum avea de invatat pentru un examen. Eu aflindu-ma la ea la domitsil, care era un apartament, cu doua intrari, cineva a sunat la usa, ea a deschis usa cealalta, a vazut ca persoana sotului ei da sa intre, care el chiar a intrat si era imbracat intr-un costum mirificent de fermecator, avind si o cravatica de matasa roza in dungi.
Deci chipes.
Si-am uitat.

4 comentarii:

  1. OMG puritanca din mine zice no no fara amanunte tehnice la Luana!!! impuritanca zice olala, deci asa:D

    RăspundețiȘtergere
  2. suzi, ti se zbat cuplurile de forte?:D
    n-am scris mai mult, ca sa nu ma fludeze luana!:D:D

    RăspundețiȘtergere
  3. io n-am forte in cuplu, am forte numa singure de capu lor:D
    daca nu era luana prezenta, ce-ai fi scris?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. pi domne, ma acuz ca am camufla visu, care io orcum l-an redat in viltoarea lui cum mi l-am amintit!;)
    parol...

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog