luni, 14 mai 2007

Sint o curca


Nu mai departe de saptamina trecuta m-am ris foarte superioara de colega care o citise pe Danielle Steel, va amintiti, da?
Simbata ne-am cumparat dvd-uri, intre care doua optiuni ale lui P., plus nunta greceasca si inca unul luat la marele fix, ca era oferta, daca luai mai multe.
Ieri m-am latit in fata tv-ului si l-am pornit pe ultimul, My Wedding Date. Care este o vrajeluta vag romantica la care m-am uitat cu un supeeer drag (si-am sperat sa-l aburesc pe P. cind vine acasa sa-l vada si el si sa-l mai vad si eu o data!) si am fost extrem de fermecata de Dermot Mulroney, care tre sa va zic e mult mai iuhuuu in miscare decit asa static, in poze!


Asta de mai sus e o poza din shcena care mi s-a parut mie cea mai cea, in care el nici macar n-o pupa si ea zice c-a meritat toti banii. O yeah!


Si, uuu, ma tem de securea razboiului care mi se va infige in ceafa, dar tre s-o zic, Dermot samana in felul lui dupa parerea mea cu Joaquin si cu aaaaa nu dadeaaaa, ei, cu DD!
:>>>>
Cit am mai facut eu sapaturi, am bagat de seama ca il mai vazusem in My Best Friend's Wedding (alta nunta!:O) si in About Schmidt (unde are un aspect dubioz, deci n-a avut cum sa-mi placa de el!). Asadar a trebuit sa vad acest siropelul ca sa cad ca musca flituita, fermecata forevar!!!
Dermot, je tem!

Deci, cind imi mai vine sa ma rid de admiratuarele lu alde Sandrella Braun &, sa ma gindesc ca mie mi-e lene sa citesc, dar prefer sa ma uit la filme trompetiste comerciale alea alea si mai si stau cu gura cascaaataa si mai am si tupeul sa comentez.
Recomand fierbinte filmul, nu e cu nimic mai bun sau mai prost decit altele de genul lui, dar prezinta niste shcene memorabile, cum ar fi cind face el dus sau cind il duce ea de guler in chiloti si-n camasa (imaculat in alb) in barca.
Mhh. Ma intreb daca sa-l mai vizionez o tura acu, inainte de-a pleca la munca...
:D

8 comentarii:

  1. Deci da, si mie-mi pare ca aduce cu DD in ultima poza, cel putin din cate imi aduc aminte, ca na, nu stau excelent cu memoria figurilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. parerea mea e ca nu seamana cu DD, dar o sa-i arat eu lu DD postu asta sa vada el ce parere buna ai despre fizicul lui:D
    Doresc inca o data sa lansez un apel disperat! Daca ezista person care sa semeneze cu Uachin, va rog, nu ezitati sa ma anuntati, insist!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. cunos eu pe unu care seamana cu el la buza de iepure.
    desigur, daca vorbiti de phoenix, ca n am avut chef sa verific linkul, si asa sunt prost dispusa, barbatii vostri MAI IMI lipseau.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ma intere buza! din aia sint o gramada, si inestetici.
    da, de ce ai nostri MAI ITI lipseau? ai si tu pe-ai tai? si daca da, care ar fi ei?:) ma refer la vipuri, nu la muritori

    RăspundețiȘtergere
  5. draga suzi, intrebarea ta mi se pare zeflemitoare, ashea. Normal ca i am si io p ai mei, da' nu i arunc pa bloguri pa toti, sa stric ziua muritoarelor.
    Numa pe david cand il vad ma scald in lacrimi. Mi ajunge. Restu sunt muritori, mai precis unu', care duca se naibii si el, ca am hotarat ca nu MAI IMI place.

    RăspundețiȘtergere
  6. liviu io-s de acord, zuzi nu mai isi da seama, privindu-l zilnic la lumina luminarilor!

    blogurile de asta este prin statutu lor cult ca sa sa esprime lumea despre ce frumoasa este (lumea!)
    ...!

    RăspundețiȘtergere
  7. da, nu si-a platit abonamentu la cablu si i-au taiat internetuuu:(
    :P

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog