marți, 22 mai 2007

Probleme

Azi am stat doar la casa, am avut vreo trei momente a cca cinci minute cind mai aveam o mutare si atipeam, adica nu-mi era somn, dar era actiune zero. Intr-unul din aceste clipe de rara inspiratie se afla in zona o cetateana care se uita la cd-uri si m-am uitat si eu la ea sperind sa treaca vremea.
E o fata sub 18 ani cred, adolescenta probabil, Vio marea experta in ale estimarii virstelor de toate virstele:P n-are idee cam cite primaveri are domnisoara, caci este deosebit de slaba. Adica de la distanta mi-am dat seama ca e slaba bine (si ca are usoare urme de sini (ei pardon na)), iar cind a venit sa plateasca, i-am remarcat tricoul cu mesajul Thank God I'm not ugly (nu e). S-a scociorit mult dupa bani, timp in care sa-mi doresc sa-i dau ceva de mincare, bratele sint ca niste betisoare si cel mai horror mi s-a parut bazinul, blugii stateau pe solduri, iar in locul unde unii oameni au un fel de burta, ea prezinta o concavitate care aproape m-a facut sa tremur.
Da, un schelet imbracat. Chiar m-am trezit ca revad mental (phii) imagini cu cei din lagare...

Brrr. Brrr-br!

4 comentarii:

  1. cred că avea nevoie de cura ta de sănătate (cu bonus de milka şi cartofi prăjiţi) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ... impresionanta imaginea, sa stii...

    RăspundețiȘtergere
  3. ştiu, încerc să glumesc tocmai ca să o alung. dar ştii, am citit că atît timp cît fetele au o imagine falsă despre corpul lor, pot să rîd eu cît vreau sau să le sfătuiesc tot felul de lucruri, fiindcă nu acceptă. e ca şi cum le-aş ataca libertatea de decizie asupra propriului corp, ceea ce e desigur incorect. dar ce te faci cînd libertatea de decizie egal libertate de distrugere?

    RăspundețiȘtergere
  4. ah nu stiu, eu prefer sa-mi imaginez ca persoanele care cintaresc la un 30 de kile si alea supraponderale sufera de vreo boala...
    adica nu ca asta ma face mai fericita, da asa inchei subiectul...

    da poate oamenii astia n-au probleme de sanatate (din cauza carora sint teribil de slabi sau grasi) si nici probleme care sa le fie cauzate apoi de greutatea lor (din alea cu inima, cu tensiunea, cu habar n-am zgribuleala... mai bine iau o pauza, ca observ ca dau rateuri la capitolul tehnic:) )

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog