joi, 3 mai 2007

Muzici, nani, filme, o bere si un tricou

Pe 1 mai pe postul 3sat au dat de la prinz (cind am ajuns eu prima data acolo) pina seara tirziu doar concerte. Am prins pe bucatele Roy Orbison (is mare fana) (si era numai cu baietasi de baietasi, alde Bruce Springsteen la un fel de chitara s.a.m.d.), Johnny Cash (nu foarte interesant), seara Queen cu Paul Rogers (care le-a vocalizat la Free si Bad Company, da?) si finalul triumfal, un The Dark Side Of The Moon, Pink Floyd. Oh yeah!
Paul Rogers mi s-a parut in continuare fermecator (sarind peste ciocul lui, mda) si desi nu e Freddie Mercury, combinatia nu e din drum. Ii sta bine in pantalonasi negri de piele si in diverse chestii pe care le-a mai purtat (maieoas negru, camasuta rosie... da!)
Pink Floyd imi plac perpetuu:), sint foarte invidioasa pe Ana ca l-a vazut pe nenea Roger Waters, lasa ca poate o sa-mi vina si mie rindul... mai vedem.
Dar asa de drag imi e David Gilmour.................!!!!!!!!!!!!!! Tare m-am mai bucurat sa ascult bucatile alea (si sa cint numa bine cit sa-l destept pe P. care credea ca ma vaicaresc prin somn).
Intre primele doua si ultimele doua "acte" muzicale au fost filmele Taxi si Taxi 3, pe care le-am dormit cu un mare entuziasm. Ele fiind misto ele asa, dar asa de frumos incalzea soarele ca n-am rezistat.

Pe 2 mai in timpul operatiunii Deztelenirea laminatului (desfasurata aici in camera de unde va transmit laiv) am ridicat de pe jos o sticla nedesfacuta de bere, am pus-o deci pe masa, soarele batea frumos, cind am facut o pauza, tot in tandem cu Suzi, mi-a marturisit ca era loc de ceva, asa ca am ciocnit virtual, am pus mina pe sticla, mi-am zis in gind uuu e mai calda decit beau eu cald, da n-are-a face (Vio are gitu defect si afara de inghetata, evita sa serveasca chestii reci), paf, am desfacut-o si am apucat sa dezlipesc pliscul de pe gitul sticlei din care s-a revarsat un ditamai suvoiul. Pe masa. Soarta n-a fost chiar asa de cruda (caci pentru ca masa era foarte plina, laptop-ul era pe un colt), berea s-a revarsat fix linga chestiunea tehnologica:P, scaldind din belsug un mouse extern, trei incarcatoare de telefon si altele. M-am bucurat mult. Na, se intimpla si la case mai mari. Iar daca accidentam laptopul, imi facea urgent bocceluta si porneam la pas catinel spre Romanica, pentru a scapa de minia lui P. care nici n-a aflat de incident. : >

Tot pe 2 mai m-am hotarit sa spal papucii de casa, care sint (ai mei) albi si mai precis de ceva timp gri. Si de fiecare data cind e podeaua stralucitoare, remarc cu mare entuziasm modelul talpilor pe fresh si ieri am hotarit ca gata, nu se mai poate asa. In continuare stau in pantofi si sint disperata, caci mergatorii spalati inca nu s-a uscat. (momental aflindu-se la soare pe pervaz:">)
In plus am spalat tricoul ala de nu vi l-am prezentat impreuna cu alte minuni, cu APA RECE, intre care un ploveras chinezesc din care iese culoarea!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Asa ca foarte frumos fiiics in piept si pe-o mineca frumosul verde cu albastru are acu o nuanta terminatoare de maro. Cum mi-am mai arenjat un ploverash in iarna, o sa bag iar totu la masina, dimpreuna cu rufaria de mi-a arenjat-o domnu' in vara la 60 de grade si din albituri a iesit gri-uituri:P (atita l-a dus pe el capul:D) siiiii peste ele o sa torn o super chestie de tocma ce-am achizitionat-o si care tre sa faca minuni. Nu, nu e vanish. Vanish urmeaza, in caz ca da gresh asta.
:D
Nu va puneti cu Vio, ca nu e sanatoasa!:)

6 comentarii:

  1. I Hate Pink Floyd!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, da, sigur, am notat!
    asculta aici si recunuaste interpretu:P
    un marinaaar se legana pe o frunza ( ! ) de paianjen
    si finca valul nu il lua
    a mai chemat-o si pe carmen

    care se legana pe o frunza de paianjeeeen
    si finca ea nu se rupeeea
    ea s-a dus la cabaret:->

    multumesc, multumesc:->:*

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e pink floyd asta:)
    cunosc piesa normal, o cunosc si pe aia, opriejtii naii vaporuuu k ma scufund, dar nu vreu sa fur schena!:D

    RăspundețiȘtergere
  4. heh, Roy Orbison! ;;) Apropo, Suzi, is that the real you cu "I Hate Pink Floyd"?!

    RăspundețiȘtergere
  5. As minti eu in public, Hia?:) Zi tu:) I hate their guts!!!! Comfortly numb, mmmfff...

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog