marți, 8 mai 2007

Munca de lamurire in zadar

Cam pe simbata asa am primit un link cu orasele din Germania unde se poate vota: Berlin, Hamburg, Bonn, Stuttgart si München. Mi-am dat in harti (am renuntat la map24, de-acu merg pe gugal), Bonn e mai aproape cu vreo 40~ km de mine fata de cit e Stuttgartu, m-ati inteles.
Am inceput demersurile aburitoare pe linga P., sa mergem in Stuttgart, chiar daca putin mai departe, dar nici unul dintre noi n-a fost acolo, pe cind in Bonn am fost deja de doua ori.
Argumentele lui pro ne-mers la votare stau in picioare, caaaci! durere mare si dureroasa, simbata e penultimul meci din campionatul german de fotbal, echipa locala sta sa pice sau sa ramina in prima liga, foarte palpitant, trebuie vazut laiv etc.
L-am trombonit eu hai tu ca-l sarim pe meciu asta si-l vedem pe ultimu! Pina la urma a cedat nervos, gata, mergem (propusese sa mergem, sa votez si sa ne-ntoarcem, chestie care iar nu ma aranja prea tare... ca atunci m-as fi dus in Bonn...); interesul meu fiind o data de cetatean cu drept de vot si-al doilea turistic, na!

Azi cind visam in legea mea la munca mi-a picat o super fisa care m-a zgiltiit din rarunchi: negociasem simbata asta, in marea mea naivitate... Referendumul e simbata cealalta, daca ma-ntelegeti.
Vai ce-o sa rida P. de mine!... Si-l inteleg. Dar nu stiu daca mai am cum sa-l prostesc cu simbata care trebuie. Doar dac-as avea un noroc mega-chior sa joace Frankfurtul vineri sau duminica. Si-atunci totusi s-ar putea sa fie retineri, ca sa vedem ce fac ceilalti, ca nu depinde doar de pampalai... nu va mai insir toate variantele posibile:).

Oricum, pina una-alta, m-am amuzat. De timpenia mea:)

Da' va invit sa-mi tineti pumnii in continuare, sint mare amatoare de-o iesire in afara localitatii:)

3 comentarii:

  1. da daca tot ajungi! pune de-un miting pro, infratire dablin-bonn, stam amindoua ca fraierele in fata sectiei de votare si strigam simultan la citeva mii de chilometri distanta, facem relatare duplex de la fata locului, punem pe iutub si ne da la teveu!

    RăspundețiȘtergere
  2. haidi bre, nu aduc urna la frankfurt? adica e nod aerian si au linie directa si nu si nu?mişei, părerea mea.:(

    RăspundețiȘtergere
  3. suzi, da, e felul nostru de-a face simpal laif, de-am vorbit acu citsfa ani ca sa ne facem celebre!!!

    iaca moniko, neam urna, neam:|

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog