joi, 10 mai 2007

Interdictie de a mai intra in bucatarie (cu intentii artistice)

Asadar ieri am facut supa. Avem o sare noua, care am constatat eu, nu sareaza. Drept pentru care am pus cu generozitate si a iesit ocna. Am incercat sa salvez situatia, turnind apa din belsug si mai aruncind un dovleac in oala.
Aseara era inca ocna, azi am putut minca de doua ori din ea. Apoi am vrut s-o salvez de tot, am cumparat cartofi, am curatat, spalat, taiat, pus la fiert cinci exemplare vrednice de aparut in revista. Am mai pus apa, am pus capacul, am deschis geamul si dusa am fost.
Intrind intimplator in bucatarie sa vad ce se mai intimpla pe-acolo, era un kil de apa pe jos (gatim pe plita, care e pe jos, ca la aia mai amariti, care n-au aragaz!) si un miros de ars. Ce pusca mea, mi-am zis!
Si m-am prins. Am ridicat capacul, pe care am avut prostia sa-l plasez ermetic pe oala... si am inceput sa invoc niste triburi de indieni din vecini. Macar imaginea asta cu mine dind din cind in cind din capac deasupra oalei este haioasa, ca prostia mea e inimaginabila (pe mine cel putin ma surprinde!):D
Si oala e varza pe fund, o oala noua, mindria lui P., care gateste cu mare drag si devotament.
I-am comunicat ca-i datorez o oala si n-are decit de-acum sa-si cultive hobby-ul, ca eu ma cam abtin.
:D
Vaaaai!:D:D

7 comentarii:

  1. uh, pupa-o-ar mama de gospodina :))

    RăspundețiȘtergere
  2. staaai, sper ca n-ai aruncat supa-ocna, stii ca sarea se evapora si daca nu se evapora prinde gust de patrunjel in timp. Mai ales sarea asta a ta, noua, ca e dar de sus, mai rar asa sare extremista si spontana

    RăspundețiȘtergere
  3. 80o, pup bec!:)

    janie, n-am aruncat-o, ca mi-a fost lene, da o arunc acu:)
    sarea prinde gust de patrunjel din aer? ca patrunjel in supa nu fu:(
    oricum, memorez ponturile, da cum ziceam am interdictie:)

    RăspundețiȘtergere
  4. lady, te pup si eu - ca mi-a mers la suflet povestea: acum nu ma mai simt singura locatara a taramului celor care nu se simt acasa in bucatarie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. mersi, storyteller, da' e trist, nu?:D

    RăspundețiȘtergere
  6. :P:)

    deci nu-s singura pe lumeeee:>:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog