duminică, 6 mai 2007

A inflorit socul (cu poze!:D)


Ieri am vazut un tei care era aproape inflorit, azi in parc socul in care mi-am bagat nasul cu entuziasm, plus rododendronul care nu m-as mira sa fie pe trecute...


Vineri a picurat foarte vag, ieri s-a tot facut ca vine furtuna, n-a reusit, oricum era apasatoare rau atmosfera si temperatura se schimba cam din zece in zece metri, daca circulai. Ba era vint racoros, ba soare arzator, ba umbra fara vint si tot asa. Incit mi s-a luat de cite ori am imbracat si dezbracat jacheta (?!) de-o aveam in sector.


Am fost iar la micul dejun in tirg, am nimerit la un talcioc micut in centru, am cascat eu gura, P. a ochit niste prieteni la o masa la o terasa alaturi, am stat vreun ceas jumate, apoi meciul in bar, pampalaii au invins tura asta cu 4-0, a fost senzational, au avut 6 bare, incredibil si foarte misto. M-am bucurat ca am fost acolo.


Si-apoi la italieni unde P. m-a somat sa-i povestesc ce fac eu la munca, ca el n-are nici o idee. Si i-am povestit citeva ceasuri si mi-am dat seama ca-mi place. Localul era bine populat tura asta, ceva americani, mincarea mirosea bestial (am luat pizza cu tone de usturoi amindoi:D) - mi s-a facut pofta de peste, la cum se prezenta la niste cetateni la o masa alaturi. Si cind ospatarul le dezosa super artistic un pestan mare cit o farfurie rotunda la un diametru de 30 cm lejer, o fereastra s-a gindit sa cada. Adica s-a desprins din balamale si a luat foarte linistita contact cu solul. Ne-am hlizit ca prostii, da' ma rog, noi mereu ne hlizim ca prostii. Cred ca in curind n-or sa ne mai primeasca sa ne manifestam in public. :)
Si niste poze de azi, da' era soare mult rau...


Io si cu P., nefiind foarte foarte inteligenti, va cerem ajutorul sa identificam aratarea din pozisoara de mai sus, de la distanta pare a fi un ciine sau o femeie:D, de mai aproape zici ca-i iepure, de-aproape se prezinta ca-n poza, cu mutra de iepure si oaie simultan si cu urechile alea fluturinde. N-am fost foarte atenta la picioare. Daca era sa fie un dracusor, de ce ma-ncurca cu urechile?:D Si nu prea are coada!
Multumiri fierbinti!

3 comentarii:

  1. Foarte frumoase sunt pozele. Ultima... dihanie cred ca e Jumatate om pe jumatate de iepure schiop.
    :P

    RăspundețiȘtergere
  2. ultima dihanie sigur e un drăcuşor, am văzut eu o carte cu poze despre cum ne ispiteşte Sarsailă, urechile sînt corniţe în travesti, la fel şi labele de reptilă, cel puţin aşa se văd de la mine. deci, păzea!!
    fromoşi ochelari, tanti Vio!!

    RăspundețiȘtergere
  3. inseamna ca nici la mine nu mai e mult pana infloreste, desi sigur anul trecut si acum doi ani abia pe la inceputul lui iulie am devalizat tufa de flori din spate ca sa-mi fac socata :D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog