miercuri, 9 mai 2007

Diverze (Des choses 29)

M-am minunat ca mi-a venit de ieri pina azi cineva in blog cautindu-l pe Spanoudakis. M-am dus dupa el in google si din link-urile vecine am ajuns aici unde sint patru piesisoare de-ale lui.
Mi-am adus aminte ca in continuare n-am cu ce modifica piese de pe cd-uri audio in .mp3, asa ca l-am chinuit pe Liviu o groaza si-acum am programelul, merge, gata, super.
Avind azi liber, mi-am propus sa fac ceva cu puiul ala din congelator, asa ca l-am pus la dezghetat. In timpul zilei n-am simtit nevoia sa m-apropiu de el, iar pe seara m-au apucat remuscarile, adica n-aveam chef sa-l arunc, asa ca am descins si am pus mina pe el. E marisor si splendid (va rog lesinati), epilat bine de tot si aproape transat, adica doar ce-am bagat cutitul si s-a si despicat, super super. Nemiscindu-mi fizicul spre vreo legumicarie, am trintit in oala doua cepe si sare, cred ca va iesi o minune. O voi minca, de asta sint sigura. Si-o sa-ncerc sa nu ma gindesc la supele lui P.

Pe la 3 eram sfirsita, am citit foarte vag ca de obicei si am luat somn. Pe la 4 a sunat telefonul:|. N-am raspuns, am citit mai departe. Mi-au dat si nitelus lacrimile.
Si-am venit intins pe net sa sap despre Burdujeni!
N-am gasit mare lucru, da' am aflat ca Suceava pe evreieste (etc.) se cheama Shatz (doar asa, pe germana Schatz e comoara), mai gasisem eu ca x born in Shatz, Romania si mi-am zis ahaaa...
Si-am ajuns la prenumele Mordechai, care pardon mi se pare super super haios. Si imi suna el cunoscut, ma gindeam c-o fi fost prin vreun film vreun personagiu cu numele asta. Iar pe net, mai nimic. Da' am ajuns la nenea asta care pare foarte cunoscut si i-am citit asa istoria personala si mi s-a parut foarte foarte interesanta. Si el cam nacajit asa. Adica cum l-au saltat in Roma de ex. si cum a scris el in palma si cum a iesit din inchisoare si totusi cum nu prea e liber liber.
Tot despre prenume, i-am propus lui Suzi sa ne alegem prenume de copii si sa ne punem pe treaba:D. Nume moderne, vrem, reprezentative. Suzi e-n tratative cu Internet Explorer si Mozilla, eu am optat pentru BitTorrent Popescu si Grey's Anatomy Popescu. Pentru puritani, Anatomia lui Grey Popescu. Sint destul de incintata. Il astept pe P. sa-i comunic decizia. Si merge si la ambele sexe, deci m-am scos clar.

A. mi-a comunicat despre noul ministru al justitiei. Se paaaare caaaaaaaaa a fost in liceu cu noi!! Tadaaaam! Tudoooor! Esti chiar mai fermecator decit in liceu! Alor!! Te votez cind candidezi la mai mare:) Hihi!
Cam atit, cred, momental:)

8 comentarii:

  1. M-am razgindit da?! Acuma m-am gindit sa fie nume de rasunet si cunoscute oricarui public, deci varianta doi ar fi Cichicen si Vanesaparadi...!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nunu! Acuma zic Gionidep si/sau Vanesaparadi! Am zis

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu stiu de Mordechai de la personajul super genial cu acelasi nume din filmul lui Mihaileanu, Train de vie.

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru puritani rau de tot, Anatomia lui GRI Popescu :-))

    sau, pe scurt, Gri Popescu.

    suna foarte interesant si nobil ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. nu-mi spune c-ai fost colega de liceu cu Chihuahua :)))
    'ai de capu nieu !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. suzi, se accepta. tre sa fie gemeni sau merge orcum?

    adi, n-am vazut filmul... da numele:))

    chrismilla, sint flatata, la gri nu m-am gindit da mai am timp noua luni cel putin:D:D

    anonim, se chi vu?
    da, uite, cica am fost!
    vajnic flacau:D
    nu era pe lista mea de hartbrecari, da ar fi mers o tura, parol. si ce rucsac cul avea, ah vai!
    :D

    RăspundețiȘtergere
  7. vezi ca chihuahua e aproape sa dea in gropi e timpul sa-ti reconsideri parerea despre rucsacul lui:D

    RăspundețiȘtergere
  8. moniko, sa fie sanatoz!
    rucsacu nu-l puate schimba, q.e.d.
    :D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog