marți, 22 mai 2007

Categorie noua

Iar mi-am rasfoit blogul din ultimele 5 saptamini, in cautarea unei chestii pe care voiam s-o scriu aici si pe care imi imaginam c-am mai povestit-o. N-am gasit, poate am scris-o intr-un comentariu? Cu vorba a facut deja istorie.
Categoria noua e cu intimplari de la jobul lui P., ca imi da uneori material.

P. are job nou si cu aceasta ocazie adresa de e-mail noua. Acu ceva timp la firma lui adresele de mail erau de tipul prenume.nume@catelusulbleg.cod-de-tara. Pina a lucrat acolo o spanioloaica pe care o chema ceva de genul Madredolormadresol Mirasol Antananarivo Gonzalez tralala. Si initial a avut adresa de mail clasica, dupa care tipa telefonind mult in interes de serviciu, trebuia sa-si silabiseasca mereu cirnatul si atunci s-a schimbat sistemul si i-au facut cu mgo@etc.
Asa s-a modificit in timp la toata firma, prietenul lui P. pe care-l cheama Olivica Baer (citit ber) are adresa oba si nu obe, cum am sperat eu.
Iar P. !!!!!!!! Pe care-l cheama (vai, am mai scris, stiu ca am mai scris:() Soldatul Hetero, are adresa hetero "she@". Motiv pentru mine sa ma distrez teribil.

Bun, la firma asta se angajeaza tot felul de practicanti la diverse sectii, ultima la IT a fost chiar spanioloaica Madredolor (nume fictiv:P).
Si cind stateau ei cindva la masa de prinz, Madredolor declara foarte fericita
- Ce bine imi pare ca lucrez cu voi, am mai invatat si eu chestii tehnice!
- Ce chestii, mai Madredolor?
- Aa, pai de exemplu chestia asta cu Muttermund (col uterin)...
- ............?????????????????!!!!! Cu ce?
- Pai, stiti voi, Muttermund!!
Baietii stau pe ginduri ce stau si unuia ii vine o idee.
- Te referi cumva la motherboard?
- A! Da!

:D:D (pardon:O!)

4 comentarii:

  1. Nu, n-ai mai scris. :)
    Mi-a placut postul, am ras.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate scriu noaptea-n somn:)
    mersi, marinel:)

    adica te rizi de mineee? nu ma iei in seriooos?

    btw, tu cind mai scrii:D?
    tot asteptam fierbintsi sa ne zici cum e cu pilates:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sper sa va fac o surpriza placuta saptamana asta, pana in weekend; e drept ca nu cu blogul meu, ci cu al'lat, stii tu.

    Cu Pilates e bine, am vazut zilele astea o reclama cum ca inventatorul, adevarata mama omida, ar fi John Pilates, nu Windsor, care e o plagiatoare!!! pardon, o continuatoare. Dar n-am gugalit.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog