marți, 22 mai 2007

Camera web

Cind eram eu nitelus mai tinara si vag mai tantalauca (?!), prin 2001 as zice, s-a intimplat foarte frumos sa vina din Canada Lucian cu Dafna si foarte frumos am cunoscut-o eu pe ea, ne-am placut (imi place sa cred) si am si vorbit multisor, eu chinuindu-ma groaznic cu engleza mea de la pension.
Apoi ei s-au dus in treaba lor si ne-am regasit pe net, mai precis pe msn. Si comunicam noi fetele si Vio simultan isi dadea in google in camere web de prin lumea intreaga.
Eeeeeeeeeei! Si gaseste una in Toronto! Unde erau ei!!! O yeaaaah! : >>>>>>>>>>>>
Mai caut, mai caut, o las pe cea de pe autostrada, ma fixez pe una din fata unui magazin.
Precizez ca eram intr-o faza de vaga ratacire romantica.
Ii dau link Dafnei si-i zic ce cool ar fi daca s-ar duce acolo unde e magazinul si as vedea-o!
La care Dafna mi-a zis sigur, dar as putea sa pornesc si webcam-ul de-l am aici la computer!
La care eu... :D:D:D

Na, la vremea aia probabil ca imi imaginam ca o camera web costa cam cit o racheta nucleara si abia ce-si permite un oras mare sa aiba doua!
:)

4 comentarii:

  1. bai haha, ideea nu e sa vezi omu! ideea e sa vezi omul SI LOCUL, pentru ca in principiu, locul ala e strain si asa omul vine si dezstraineaza locul!
    chiar, ca mi-am adus aminte ca si Alina s-a dus o data in Piata Unirii la o vraja de-asta web si-a facut din mina, vai ce fericite am fost!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. da, corect:D:D

    oricum bai... (i-am povestit faza lui P. care isi aminteste zilnic si se hlizeste ca disperatu! ce sa zic, bine ca e el tehnic:D)

    RăspundețiȘtergere
  3. ei da, na, eu cred ca era mult mai misto sa se fi dus la magazin decit cu webcamu, webcam domestic are toata lumea, dar putini se duc la un webcam comunal!:D

    RăspundețiȘtergere
  4. ah suzi tu o tii pe-a ta:)
    oricum probabil ca inainte de a-mi zice Dafna ca are webcam nu mai cunoscusem pe nimeni care sa aibe asemenea posesiuni:P tehnico-tehnologice:P

    ti-a lesinat netu?:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog