miercuri, 26 septembrie 2007

Vio si moda (sfaturi practice) (:D)

Eu nu cunosc multa lume care sa nu poata spune ca nu a avut macar o data aceleasi haine cu persoana X. Adica nu ca le-au impartit, ci ca au avut acelasi model de blugi, acelasi tricou cu o rata, chiar daca una pe fond roz si una pe fond bleu, de data asta esentiala e rata, puloveras turcia :D (care era unicat, ce mai), saaaau conversi, poftim. Adica esti in autobuz (iubesc "adica", sa fim intelesi) si ai tenesi (sic) negri si mai este cineva cu tenesi idemi, mai uzati sau mai murdari, asta nu conteaza.
Deci stiti despre ce vorbesc eu aici.
Bon. In '99 intr-un oras frumos din sudul Germaniei, prietena mea si-a cumparat niste jeansi (ma refer aici la pantaloni din catifea re sau raiata) in trei culori gen fundul gri, pina la genunchi bleu si poalele bleumarin si mai erau si evazati, o nebunie de nadragi, mi i-a imprumutat si mie de citeva ori, super. Ei, orasul era micut, studentii multi, iar intr-o zi nefericita s-a trezit in universitate cu imaginea ei in oglinda. O individa a avut curajul sa se imbrace fiiics cu aceiasi pantaloni! De atunci a renuntat sa-i mai poarte in Germania (cred) si ma tem ca intre timp i-a aruncat si eu n-am fost pe faza. Oricum m-am ingrasat.

Fiind eo o mare doamna, merg in general fara papornita (adica geanta poseta rucsac etc.), strictu necesar imi incape in general in buzunare. Dar s-a intimplat sa ies miercurea trecuta la o cumparaturica si sa nu pot rezista in fata acestei nebunii vag roze



care mi-a facut cu ochiul si-am achizitionat, ca om sint si eu, deh. Vineri am pus niste lucrusoare in ea si am plecat mindra ca o curca (adica femininul de la curcan!) si tantosa s.a.m.d. in bar sa vizionez un meci. Ce mi-au vazut ochisorii fix dupa ce-mi instalasem gentuta in cuier si pusesem haina deasupra? O ploada de cca 17 ani avea fix aceeasi gentuta idema ca a mea. Va dati seama ca am fost distrusa.

Acu cca 6 saptamini, la munca, ne-am nimerit intr-o zi trei dame cu ploveras portocaliu. E drept ca nu erau modele identice si poate nici nu erau de la aceeasi firma (in mod sigur, de altfel), dar totusi. Adica vine un client la tine si tu-i spui nu stiu, intrebati-o pe domnita de la raionul y si ii dai si lamurirea suplimentara are ploveras oranj si vine omul si da nas in nas cu trei gazele portocalii si se intreaba daca a baut chiar asa de mult.
Asa ca luni doamna Vera m-a luat la o parte si mi-a zis doamna vio va place rosul! A, da, sa zicem! Ca am observat ca purtati des rosu! (Am facut un calcul sumar, am un tricou rosu pe care de altfel scrie King of nu stiu ce, dar nu i-a venit lui P., care e ok, dar dupa care nu ma omor (vorbesc de tricou:D) pe care-l iau cu mare drag la munca, pentru ca daca-l nenorocesc, nu sufar). A, daa, am raspuns cu jumate de gura.
Doamna Vera mi-a spus ca pentru ea este foarte important sa remarce cam in ce culori se imbraca lumea la munca, pentru ca nu vrea sa i se intimple sa fie imbracata la feeel cu altcineva. De asta azi de exemplu are o bluza roza, dar daca mai este cineva cu roz, ea urgent merge la vestiar si scoate taiorul bleu pe care il are pregatit! Sa fie clar!
Am asigurat-o ca nu posed imbracaminti roze si-am linistit-o.

P. se distreaza cind imi studiaza revista de vipuri si ajunge la rubrica Cui ii sade mai bine, anume sint doua-trei gagicute celebre care poarta aceeasi rochitica de mega firma alde oscar de la renta (e drept ca n-am mai vazut de ceva timp). Ah si deci P. se ride caci adica cuuum se imbraca ditaaaamai actritele de la holiud ideme una cu alta?! Tu, da-ti seama ca n-o fac intentionat si spera macar sa nu se intilneasca la aceeasi petrecere, da firma e firma, moda e moda si macar sa aibi norocu sa-ti sada tie mai bine decit la parasuta cealalta:>! i-am explicat eu, foarte stiutoare.

Ma uitam intr-o seara la dharma si greg pe care i-am redescoperit pe-un canal si ma holbez la ei cu mare drag, ca-s destul de ticniti asa. Si deodata la finalul unui episod al carui cuprins l-am uitat integral (vedeti indata de ce) a aparut Dharma, de fapt sedea blinda pe un scaun, as zice ca era la computer, oare ei au computer?, ei, deci sa lasam, cert este ca au aratat-o si din fata, si din spate si de-aproape si de departe. Si mie brusc mi-a picat falca, mi s-au bulbucat ochisorii, am incetat sa mai respir si n-am putut sa scot niciun sunet, cel mult am intins vag mina spre tv si atit. Ciiiind a aparut genericul, mi-am recapatat suflul si sufletul (?!), l-am zgiltiit pe P. care tacuse miiilc si i-am zis tu aaaaai vazut ce avea Dharma pe eaaaaa? A, da, am vazut, a raspuns el impasibil!
AVEA PLOVERASUL MEU CU CAAAAAAAI!!!!!
Hai sa fim seriosi, era ploverasul meu idem identic, as zice ca purtam aceeasi masura, ideme culorile (ma rog, al meu este vag vag intins sau lungit de la spalat, dar asta nu-i intuneca idemitatea (ha, m-a lovit acum cu idem, asta e)). Vai nu pot sa cred. Normal ca n-am gasit poza pe net cu Dharma in buleandra mea, dar cu prima ocazie ma trag pe mine in poza fata si verso si ma pun pe net, poate fericesc pe alti cautatori de jpeguri.
Sper ca pina aici toata lumea a ajuns la concluzia ca sint celebra, da?
CUM NU STITI CINE-S DHARMA SI GREG????

8 comentarii:

  1. misto geanta, ti-ai luat-o?

    RăspundețiȘtergere
  2. da bai poesiso, scrie fics dupa poza cu geanta c-am cedat ispitei si-apoi m-am si falosit cu ea prin tirg:D
    ah, dragostea asta:P

    RăspundețiȘtergere
  3. vaaaaaaaaaaaaaaaai, de cand n-am mai auzit de Dharma si Greg si ce-mi mai placeau!!!! pe ce program ii vezi?

    si cand pui poza cu pulovarasul? ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. :D
    pe comedy central in germania:D
    mhih, cind il gasesc, ca eu n-am terminat cu mutatul:D (adica cu despachetatul)
    mersi de vizita si comentariu;)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))
    cu geanta mă omorâşi
    neşte cizme? ceva ?

    aniuei dacă vrei să ştii neaparat ete că stau şi mă râd la textele tale
    mi-eşti simpatică

    RăspundețiȘtergere
  6. ah neverending, cu cismele mai slabuts, da nu se stie niciodata.
    mersi mult de ultimele rinduri, ti-e clar ca ma bucur mult cind aflu asa ceva (uneori ma rid si eu de ce prostii scriu).
    din pacate n-am idee care e blogul tau, adica semnezi cu http://neverending , nu pare a fi nici din blogger, nici din wordpress. asadar daca mai treci pe aici, poate lasi o adresa completa, sa-ti intorc vizita, ma rog, daca am unde.
    te mai astept >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. babe
    eu mi-s alice neverending
    http://krasavita.wordpress.com/

    cred că mi-apare neverending când postez la tine
    pentru că am avut şi eu blog pe blogger da' s-o futut butonu' (citat Esca)-adik l-am pierdut , cineva mi-a schimbat parola şi aşa am ajuns să fac altul

    RăspundețiȘtergere
  8. :)
    Daca episodul e din primul sezon, poate il gasesti aici:
    http://tv-links.co.uk/listings/1/7344

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog