marți, 11 septembrie 2007

Un fel de meripopins (Vio viseaza 30)

Sint in relatii bune cu un ex din Iasi si cu prietena/nevasta lui, care e insarcinata (mai au un copilas de vreun an si ceva). Tipa naste, ne intilnim (P. si cu mine) cu ea, cu mama ei si cu nou-nascutul in Piata Voievozilor, ne pupam alea alea, doar ca damele sint absente, caaaci in emotia nasterii copilului doi, copilul unu a disparut!

Tudorel americanul, fostul meu coleg de banca din gimnaziu, vine la mama acasa sa-l ajut eu cu un domeniu pe internet, pentru un blog! (!!!!!) P. iese sa cumpere ceva, merg cu el pina la usa si cind sa iasa, imi spune "Nu stiu cum poti s-o urasti in halul asta si mai poti zimbi!"(.) Eu ma supar foarte, ca pina si el crede asta, pentru ca-mi dau seama ca unii oameni se gindesc ca as avea vreo legatura cu disparitia copilului unu!!! Ceea ce este total fals!!! Sint total inocenta si chiar mi-s dragi oamenii aia si nu le-as face vreun rau!
In sfirsit, P. pleaca si Tudorel imi striga ca vrea sa-si ia domeniul lense punct nu stiu ce si eu inteleg Linsen (pe germana linte, leguma) si nu pricep la ce ii trebuie cuiva blogul linte, apoi ma dumiresc (era vorba de lentila).

Incepe o furtuna ciudata, cu picaturi mici, cu multa lumina si fulgere girla, alerg sa-mi salvez cele trei suporturi de rufe pline cu rufe, le prind cumva si incep sa zbor cu ele, tadam, Corina de la 8 are treiling (:P) la fel ca al meu, aterizez lin in parc intr-un rond (dreptunghiular), s-a intunecat si mi s-au imprastiat rufele, incep sa le caut, ma intilnesc cu matusa-mea de la tara si cu fetele ei, mai incolo il vad pe unchiu-meu carind niste saci transparenti cu carne tocata proaspata, la marginea parcului, in fata alimentarei, sint intinsi oameni care se odihnesc sau chiar dorm (ii trasesem pe unii de haine, crezind ca sint hainele mele si nu oameni imbracati in hainele lor)
si gata

2 comentarii:

  1. din cauza ca nu ai inceput cum trebuie titlul, cu vio viseaza, abia la al doilea paragraf mi-am dat seama ca e un vis:)))))))
    vina e a ta, observi!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog