duminică, 16 septembrie 2007

Miss Platnum

Mama mi-a dat azi un link din formula as cu o domnita care cica face furori in Germania si care e din Romania de felul ei. N-auzisem de ea, asa ca mi-am dat nitel in gugal, iutub, alea alea maispeis etc.
Avem un videoclip misto:



adica haios, la o piesa pe care cred ca putea s-o cinte la fel de bine Amy Winehouse (cu asta nu vreau sa trag vreo concluzie, care din cele doua cinta mai bine sau daca-s surori gemene la voce:P) (nici macar daca le seamana stilurile, desi ma gindesc ca da, si Miss Platnum cu piesa asta poate intra la categoria pe care-am mai amintit-o pe aici, a femeilor puternice:D) si care pe iutub a dus la un brat de comentarii care mai de care mai (ah, cititi si singuri si completati aici cu adjectivul potrivit).
M-as fi bucurat s-o stiu pe Miss Platnum cu piesa asta deja de la radio. Poate n-am ascultat cu prea mare atentie:), Give Me The Food!

PS: P. a fost foarte incintat de aparitia lui "opaaa" pe undeva prin cintec, nu ca "bunic" german, ci ca interjectie sau asa ceva (pe care eu o stiam ca greceasca, dar pentru el tot ce nu e german, are sanse maxime sa fie romanesc (si trebuie pronuntat cu accent italian:D)).

2 comentarii:

  1. simpatiiicaaaa :) asa o sa ne facem si noi daca mai mancam mult :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a plăcut comentariu' cu " forza romania baga frate" :))))

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog