marți, 25 septembrie 2007

Ce te faci cu oameni de-astia?*

Am iesit aseara in 2 pina la magazin, am dus chiar si sticle la schimb (adica am luat garantia pe ele), am facut oleaca de circ la casa, P. a platit cu cardul si i-a venit rindul sa semneze si nu si-a iscalit decit numele de familie din semnatura si m-am trezit eu sa fac misto aaaa nu e cardul dvs. caci nu seamana autografu (sint groaznic de amuzanta uneori, da, stiu), in fine, in fata magazinului, cind ne pregateam sa facem stinga spre casa, a intervenit Vio cu miloaga mai ai marunt de-un tiramisu? care a avut si care l-am halit si bun a fost, dar asta mai tirziu.
Cit stateam eo la rind, P. statea la intersectie si ma astepta. S-a bucurat de rinjetul de pe fetsisoara mea privitor la caloriile ce urmau si mi-a aratat in fata noastra Uite-l pe Radu Radoi Raschiratu din Rasinari**. Ne-am intilnit si in magazin si a trecut si acum pe linga mine si nu m-a salutat.
Ideea era ca nu trebuia sa il salute Radu Radoi Raschiratu din Rasinari pe P., dar Radu Radoi Raschiratu din Rasinari s-a uitat ostentativ in alta parte, astfel ca P. n-a avut sansa sa-i dea el bonjur.
Radu Radoi Raschiratu din Rasinari n-a intrat la el in casa, ci a inconjurat casa si noi ne-am apucat de comentarii aaa isi duce proviziile in garaj ma rog prostii de-astea, Radu Radoi Raschiratu din Rasinari s-a intors si s-a indreptat spre intrare, noi eram pe partea cealalta a strazii, dar e o strada pe care incap un autobuz sa circule si o masina normala parcata, deci ingusta, asa ca P. n-a mai rezistat si i-a zis helau foarte clar si Radu Radoi Raschiratu din Rasinari a mimat in continuare o mega absentsa.
Mai mult de-atit nu pot sa fac, a murmurat P. destul de dezamagit. N-o sa ma duc sa-l trag de mineca ba baiatule ce-ai de nu raspunzi.
Sa fie sanatos, dar e ciudat, ca noi nu ne simtim deloc cu musculita pe caciula in ce-l priveste.

*nu stiu ce m-a luat sa pun in titlu intrebari!
**Radu Radoi Raschiratu din Rasinari era initial R. in postul asta, ceea ce a dus la niste mici neintelegeri pe care sper ca le-am rezolvat asa:>
vezi comentariile:d

11 comentarii:

  1. deci io am uitat cine e R. :|

    RăspundețiȘtergere
  2. R. e o prescurtare, nu e cineva cunoscut, da pentru tine o sa-i spun Radu Radoi Raschiratu din Rasinari;)

    sau te referezi ca l-ai pierdut in parcursu tecstului?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu, me referez ca aveam impresia ca a mai existat un eventual post anterior, in care se deslusea conflictu cu P. din mintea lui R.

    pentru o secunda am crezut ca R. e perfersu de te urmarea intr-o perioada, da' atunci nu vad de ce l-ar fi salutat P. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ah nu, perverzu (insert ol injuraturile posibile aicisha) este N., caci vine de la nebunu' si nu doresc sa mai scriu despre el, caci orcum il vad mai mereu si ma si viziteaza cel putin lunea la magazen cind mi-a dibuit tura, pizdamamiilui! :D

    deci ma gindesc sa bag in tecst numele ala frumos cu R pentru evitarea confuziilor.

    R. a fost riciard care l-am scuipat eo dupa ce me-a zis ca-s tiganca. Care de anfel l-am vazut ieri si m-am uitat in alta parte:D:D, dar despre asta n-am vrut sa pomenesc in blog caci fiind o doamna mantselegi:)
    da nu vad de ce i-as zice bonjur lu riciard care o fo un bou, aim sorii pentru el.

    da ziceam sau voiam sa zic in finalu postului ca noi nu stim sa ne aflam in fun conflict cu radu radoi raschiratu din rasinari. pricipisi ceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. oke deci acu am ametit eo singura, in postu asta ramine radu radoi, iar riciard nu apare in postu asta, care ce sa fac eo daca-i cheama pe amindoi cu rrrr si eu nu stiu sa prescurtez decit r? pe viitor o sa ma pregatesc cu r1, r2...:D

    RăspundețiȘtergere
  6. pricepui ca r. din textu asta nu e richard (aha, imi amintesc intamplarea, ma rog, ai reactionat dur, cum io n-as fi putut, da' pitoresc & just), ci radu radoi.

    si mai pricepui ca nu stiti
    ce conflict e intre voi
    si radu radoi.

    cu toate astea, el nu va saluta. bad boy.

    RăspundețiȘtergere
  7. indiid, da puate aflu de fun concurz de poezie si its zic la timp cit sa sufli premiul cel mare al juriului:D
    acu te rog sa ma scuzi, ma duc sa fac pe gospodina:>

    RăspundețiȘtergere
  8. io as prefera un concurs muzical, in care o diva precum (ma scuzati) britney sau aguilera sa-mi cante piesa cu refrenul

    "Bad boy, bad boy
    Radu Radoi..."

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) Mi-am amintit de postul in care povesteai cum l-ai scuipat pe R. Muhahahahaha!!!!! As fi dat orice sa vad faza!!!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog