joi, 5 iulie 2007

Un fel de doo feluri de esplicatie

Nu stiu daca chiar mi-a dus careva doru, da m-a lovit si pe mine incalzirea globala cu efecte la mine in zona de cca 10-13 grade noaptea, in fine, sa trec la ce voiam sa zic, n-am patit nimica, da n-o prea simt de scris, desi, cum ii ziceam lu Suzi mai divremi, eu in capu meu tot scriu, doar ca nu ma mai postez la computer, caci o data asezata, greu se mai dizlipesti fundu de pe scaun, treaba complicata, plus ca ca ma strofocesc sa iau o oarescare distanta de bautura si femei, pardon tigari si alcol, pe care le-am practicat cu deosebit succes sara in fata computerului, asa ca-mi vine deosebit de greu sa stau ca sa zic asa pe uscat si sa scriu aceste rinduri, asa ca va iubesc pasional si prei for mii. io mai scriu in gind, nu ma las cu una cu doo.
ciau.
plus ca ati scapat foarte ieftin cu un mega spam de pe youtube ieri, ca m-au sunat sa ma duc la munca (eram libera) si n-am mai apucat, fiind apucata de streche si lovita simultan si in acelasi timp de diverse chestii gospodaresti, ca sa am totusi o ocupatie, ca totusi nu ma culc la 4 cind vin acasa. adica ma culc, dar mai ma si trezesc.
ok, mai bine ma duc in padure.
da, bai, asa arata un post de-al meu pe trezie! este ca-i sec?:D

a, si cum de m-am hotarit: dupa ce m-am trezit dupa seara de simbata, cind desi toata seara doar am fumat si-am baut (si-am servit un cirnats traditsional cu pita si mustar), am constatat ca am un deget foarte brunet asa si m-am enervat. daca se cheama falange, doua erau, primele doo de la aratatoru de la dreapta. adevaru e ca uitasem de asta, cred ca m-am dres intre timp. acu chiar ca submitionez.

Un comentariu:

  1. Dragă Vio,

    Şi tu ne-ai lipsit.

    Cucoana din Noua Literatură te pomenise într-o chestie de genul :"(mă mai opresc şi) pe la Vio cu toţi avatarii ei)". Pesemne că te citeşte mai demult.

    Enfin, când ajung acasă îţi scriu ezagt.

    Pup.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog