marți, 24 iulie 2007

Patetici cu brinza

Sper sa nu fie mare scofala patetica mai jos, am vrut sa-l intitulez initial "gogosi", nu stiu de ce, pentru ca n-aveam chef de des choses banuiesc, apoi mi-am amintit de "papanasii printre sarmale" (chestie pe care as zice ca am mai pomenit-o pe aici) si de acolo am ajuns la ce-a iesit.

Voiam aseara cu mare drag sa mai scriu despre calatoria inspre vest:), dar m-am luat cu blogurile, normal ca iar batusem suta de posturi necitite si gugalridar nu-mi zice cite sunt peste suta, asa ca e o bariera pisicologica si cu asta basta.

Dar n-am mai reusit. Asa ca m-am bagat in pat si am aruncat un ochi in tv, care era deschis (altfel nu-l deschid in principiu niciodata singura (decit daca pun un dvd)). Si pe zdf era un film cu multi cetateni cunoscuti, pe care ii stiam adica macar din vedere, ca pe Matt Dillon si pe Neve Campbell ii stiam asa dupa fatsa, dar nu dupa nume, ar putea sa fie implicati in mai multe scandaluri, ca doar citesc presa!
Ei bun, dar pe Denise Richards am stiut-o clar si cum e foarte mulata ori la costum de baie, tres fermecatoare (Suzi, tu sa taci:D). Si pe Bill Murray, da nu e genu meu, il las pentru altele:)
Asa si primii trei de mai sus se gindesc sa faca un trisam care m-am foarte mirat cum ar veni pe tvr2 sa se intimple asemenea chestii lunea????:O Plus fetele care fac olecutsica pe lezbiencele, phuu, bun film, e vorba de-o mica inselatorie, da am adormit fericita:D.
De fapt de ce-am scris despre acest minunat film, pentru ca m-am mirat de cita tona de celebritati (actori celebri sau tinzind spre, da?) misunau pe acolo.

De dimineata am aflat cum o cheama pe-o papuse care-mi place mult cu aceasta piesa si mi se pare ca vine cumva intr-o linie la moda in ultimii anisori, incepind asa cu Nora Gionz as zice, si cu Joss Stoun dupa ea si chiar cu Katie Melua, chiar daca ultima nu e chiar asa:).
Da Maria asta Mena mi se pare fortsoasa, adica are o voce puternica si cred ca ar merge beton sa-i cinte jlagarele lu Janis Joplin (alei ce zici ca-i un barbat!), asa o sipt eo, ce sa fac. Im mai pare ca samana olea si cu Natasha Bedingfield (frumos nume, n-am ce zice).

Cam atit momental.
Romani, vi se pregateste ceva!

(cred na, sper si eo!)

7 comentarii:

  1. Acu' ca ai vazut uaild singul, sa nu cumva sa vrei sa vezi si partea a doua, ca nu merita... adik asta.

    in rest, cu bariera aia ma chinui si eu... daca afli cum s-o pacalim, arunca un strigat pana la mine, da? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ai pus un link, ionuts, nu ti l-a luat da-mi dau eu acum in imdb.
    pai secretul e simplu: vine asa: te duci frumos si dai click pe mark all post as read. nu mai zi la nimeni:D

    :D

    RăspundețiȘtergere
  3. so, n-am inteles, n-am gasit adica pe imdb. da tu recomanzi filmul asta? ca daca nu e groaznic de profund sa ma doara capul dupa, as putea sa-l iau de la dvdeoteca.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca vrei, am si Katie Melua si Norah Jones si pot sa-ti dau :)

    RăspundețiȘtergere
  5. NU il recomand deloc!!! :)
    linkul e http://www.imdb.com/title/tt0365270/

    sper sa-l ia :)

    RăspundețiȘtergere
  6. aha, am intseles acu!
    uel, nici o shansa sa-l vad, ca nu e cu celebri, ma-ntselegi!:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog