duminică, 29 iulie 2007

La curent

*joi
vizita la doctor, asteptind acolo cap rosh, venit acasa nani, trezit de P. cu telefon "joc fotbal acolo daca vrei vino"; sunat inapoi "unde-ai zis ca jucati?"/"esti beata?" mmmm!!! extras din asternut, vizitat libanezii, ficateii si shaorma plus o revista veche la schimb, ajuns la stadion cu minuscula intirziere, studiat de pe niste scari peisajul, hotarit sa cobor scarile, uitat cu interes la ele ca sa nu-mi rup gitul in clipa in care P. marcheaza un gol... Pe drum in masina: "imi pare rau ca ati pierdut cu 3-2" "a fost 3-3" "aha!"

*vineri
un nani inspirat urmat de alt stadion cu super actiune: doi eroi ai Frankfurtului joaca ultimul meci. N-am mai fost vreodata la un meci de adio, foarte foarte multa lume, la coada la bere se sta juma de ora, la fel la cirnati... Incep cu jumatate de ora mai tirziu, o vreme splendida, jocul foarte obosit in sine, cu diverse trucuri si intreruperi sa vina tatal unuia sa-l dezbrace de tricoul de la ultimul meci pe care sa-l pastreze, sa se mai dea niste farfurii (trofee), sa se mai inscrie un gol. Totul foarte teatral si amuzant la modul ca din in cind mai intervenea comentatorul si zicea eeei alb-negrii, mai luati o pauza, vrem sa-i vedem si pe rosii-negri si-atunci aia stateau sa ia un gol, in fine.
Fix cind au terminat cu tot circul s-a pornit o ploita, ne-am inturnat in tirg cu taxelu, frecat mentosana nitelus in bar, plecat acasa cu P. dupa mine care era fara chei, si le-a luat, s-a intors, eu m-am cocotsit in pat ca sa constat ca Mingea de set in Moldova era prin bucatarie. Asa ca am adormit cu mare incintare cu Noile reguli de scriere corecta in germana. Chiar interesant si vag pe intelesul meu.

*simbata
Un inceput nu foarte joli, recuperat la pti dejeone la restoran, apoi vag pe-acasa, cu P. la oftalmo (si-a comandat lentile si una era sparta, ce bucurie), jucat la lotto (cistigat experienta), gasit la magazinul de ziare Juedische Allgemeine (care vine adica ziaru evreiesc) pe care l-am plimbat deschis cu incintare pe strada principala si m-am intrebat ce procent dintre trecatori cred ca l-am luat din curiozitate; intrat la magazinu cu articuli sportive caci P. dorea un rucsac (unul -care te tine si dupa ce mori- costa 50 de euroi si era nasolas, ii placea unul chiar dragut, dar era de drumetii, or el vrea pe post de ghiozdanel, foarte complicat...)
Si m-a fortat sa probez niste adidasi, incurajindu-mi el de muult timp marea pasiune sportiva si dorind sa fiu incaltat profesional etc. Si doresc sa precizez ca am reusit sa intru in citeva perechi marimea 42 (sharap!) dintre care una o si posed momental, caci a fost un gentilom si mi-a cadorisit-o cu nici o ocazie!
Asadar sint mindra purtatoare de adidash naic! (or naichi?)
Apoi a trebuit sa mergem sa-i udam:) holbindu-ne la finala nu stiu carei cupe amicale, tot la folbal, da. Sh-apoi am servit pestisor la restoran sh-an vinii acas unde an loa somn pina pe la 9 juma az.
Vecinii au facut scandal in curte pina la 6:20. Zis minz uar!

*duminica-
planuri
-aprins o luminare la 9 ani:|
-vazut heripotar episodu nuj cit (abiaaaa astept:|:|:|)
-vazut sipsonii (o yeah!)

ceea ce va doresc si voua!

3 comentarii:

Submit Your Blog