luni, 16 iulie 2007

chill

vio e superfelis finca:
- a citit in uikend (ma rog de viner sara pin-acu aproape o ora) cartea asta care este supeeeer haioasa si as dori cu mult drag sa mai aflu despre carti la care te rizi (adica nu zimbesti, ci te rizi!) si gugalind eu scurtut, am aflat ca este si partea a doua!!! ca a avu succes si paf i-a tras o continuare, ca dor nu era prost. Cartea se chiama pe romaneste Calciiul lui Ahile si e scrisa de Achim Achilles (haha) si e vorba de cum alearga el si cum are antrenamente si tot felul de peripetii cu nevasta-sa si copilu si vitaminele si vecinii si dealer-u de accesorii sportive groaznic de importante pentru alergatori. Total neinteresant, veti zice, dar va-nselati, ca totu este mega auto ironic si am crezut ca ma lesinez cit m-am ris. Din pacate am vaga impresie ca o sa ramina un best-seller doar in Germania, daca nu-mi fac pomana s-o traduc (ah agenda mea e cam incarcata!).
-de marti incoa mai putin duminica am alergat deilii care este o super performanta si doresc sa aduc la cunostinta marelui public ca simbata am intrat in niste blugisori care cam pocneau inainte si nu-i mai purtam ca urmare si aceasta actiune s-a soldat cu autografe si fanii stind cird si cerind sfaturi etc. Ma rog, creca pe linga super alergarile mele se adauga si faptu ca n-am avut dulciuri in casa, caci organismu a cerut-o vaaai si-nca cum. Si n-am servit alcol decit uikendu dinainte de marea revolutie sportiva si ma tem ca doar simbata si delicat ca o doamna. Iar saptamina asta care-a trecut afara de miercuri cind oricum am consumat calorii batind pasu in doo muzee, sper ca n-are nimeni dubii:) si-am servit dulciurici (si radler, dor v-an zis!), iar abia simbata am dat atacu la salata de fructe asezonate cu nutella cu polonicu. Va asigur ca nu e gretseoz deloc ba dinpotriva!
(si un radler mai pi sara)
Mai adaugam si terminam cu capitulu ca am servit deilii in printsip cerealushe cu lapte care orcum im plac si le mininc cu drag deci m-am scos. Vai nu mai pot de supla. Pe cintar s-a vazut o scadere vertiginuasa de juma de chila.
Completam totusi cu cele 150 de grade celsius de le-am avut ieri si doar am zacut in pat si-am defilat la baie sa ma usurez (vai pardon) de cei peste 3 litri de apa bauti mai de sete mai de frica.
-uikend maratonistic filmistic ca sa zic asa!
cind am venit acas vineri am bagat scurtut ca sa stiu o treaba Brigit Gionz! Apoi dupa ce-am citit olea (si ups am mincat o gogoasa cu gem adusa de P.) (da nu se tine, ca am alergat dupaaa!) m-am apucat sa ma uit la Frenchi si Gioni care era pe cedeu si care cedeu a murit la jumate care m-am bucurat mult mult!
Simbata seara am fost frumusel la videoteca, P. si-a luat nu stiu ce Eragon care nu m-a interesat si s-a emotionat tot ca el musai sa vada un film cu cameroaaanca de o simpatizeaza el si normal eu o urasc, plus inca o comedie si Departatii.
Deci pe Eragon P. l-a vazut solo si eu am citit, restu le-am vazut si comediile au fost chiar foarte misto, cel putin la aia cu Metiu si cu Sara Gesca m-am ris furibund (nu stiu ce inseamna, da parol ca asa) si nu e cu muschii lui, da? Adevaru e ca el e chiar mai senpatic cind e imbracat si nu in pozele alea cu bandutsa in freza care is mereu pe saiturile cu vipuri. Bon. Deci mergeti pe mina mea, filmu e hazoz (cel putsin o bucata buna, normal ca mai are sh-olea de drama, ca sa percepem diferentele (??!:O ??)), il recomand fierbinte.
Alalantu cu cameroanca e misto si el (ma rog mi-a placut vag mai putin, desi unele bucati sint foarte reusite, iar Jude Low este fermecateor! (parol doneor).
Despre Departatii, numai cuvinte de lauda, ciiiiiiiiih! ala-i final sa-si bata joc de timpu meu pierdut, normal era ca matt sa se prinda de smecheria cu pisicoloaga


si cu leo di capra si cu toate ca se prindea, mai si murea, iac-asa si ceilants doi ramineau impreuna. Mi-a placut mult gagicutsa. (Si dupa ce m-am prins din imdb in ce filme am mai vazut-o, mi-am amintit c-o mai gugalisem, ca-mi mai placuse si alte dati. Foarte misto! Ziua dinsei este pe 6 august btw!)
N-am inteles de ce-a luat filmu Oscaru in patru bucati. Vax. Ma rog, ce ma pricep eu...
Finalu zilei de ieri a fost euforistic, caci a fost ziua lu mama si s-a terminat si vara orasului si or dat artificiuri in parc care s-a vazut prima oara de la noi de pe geam. O yeah (ma rog, intrase s-un paeanjen, da l-a parasutat P., acest Brus Uilis al insectelor de la noi din gospodarie. Creca daca vin cu un puric acasa, el il prinde si-i da drumu pe geam. pi cum alfel!

Precizez pentru curiosi ca acest post este scris supt influientsa apei. Influientsa se scrie fara al doilea i, m-am gindit eu sa precizez.
Finalul foarte finalistic este ca ma tin bine cu nefumatu, adica fumez ca la un mega maxim 4 pipe zilnic, care mi se pare foarte rezon care mai ma linistesc cu laudatu si ma duc sa bag una, ca na!

4 comentarii:

  1. O, Departatii e misto, tipa e faina si nehotarita foc!
    OMG juma de chil! esti meserie!
    Supces! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Suzi te invidiaza pentru juma de chil, io te invidiez pentru patru tigari :)

    RăspundețiȘtergere
  3. io te invidiez pentru alergare!

    RăspundețiȘtergere
  4. ... si pentru ca citesti in germana, ceea ce eu mai greu si mi-e ciuda!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog