duminică, 14 octombrie 2007

Poze cu mine mîncînd mămăligă şi Dharma în plovăraş!

Aşadar P. a învăţat să facă mămăligă. A făcut deja de vreo trei ori (a doua tură a afumat-o bine, că o terminase şi-o lăsase pe plita clocotită şi se benocla în tv). Eu m-am spălat în freză şi mă uscam la soare. Btw, ieri la Ikea am descoperit un nu ştiu ce produs care se cheamă SOARE, mă rog, cu accent pe e, dar mai contează? Profit de ocazie ca să-i fac un mic ticing lui P. uite la Sonne se zice pe româneşte soare, cum scrie acolo. Repetă el foarte harnic după care la testul de juma de oră îmi trînteşte
la soare se zice luna!
?!??!!!
Cartea am găsit-o ieri la ikea într-un frigider! Într-o bucătărie care ne-a plăcut nouă şi ne-am uitat în toate cotloanele, am deschis frigiderul, l-am închis, mi-am zis haha ce dizainări haioşi, or fi pus vreo carte de bucate acolo, dar cam stupid sincer! L-am mai deschis o tură şi-am leşinat de fericire!!!
Apoi ne-am luat o garderobă şi cînd am ajuns acasă îi lipseau şuruburile, ne-am mai dus o dată, le-am luat (lipseau din pachet), am ajuns acasă iar, au sunat turcii că şi-au găsit canapea şi dacă îi ajutăm şi i-am ajutat (aventuri, cu un corp cocoţat pe-o maşină şi împins în casă pe geam... nu am poze, sorry), apoi ne-au dat nouă canapeaua lor cea veche (pe care am dormit deja de două ori!) şi avem şi aspirator. Încă virginal.
Se zvoneşte că vară-mea e gravidă, care înseamnă cică să mă pregătesc de botez, care iar înseamnă că dacă e, nu mai vin grecii la nuntă, adică noi ne ducem, între 9 şi 20 noiembrie sîntem în Iaşi, ne-au venit şi biletele. Mi-e foame. Bag pozele, că orcum crec-aţi scrollat (pardon MunteleAlb), da' o las aşa pentru posteritate!











4 comentarii:

  1. deci da, am scrollat, ca mancam o shaorma si eram si vag ametit, deci bai ce freza ai :P si ce misto ca ai gasit o carte la Ikea. io am gasit doar carti de ale lor, in limba aia care acum imi scapa cum ii zice.

    RăspundețiȘtergere
  2. În informatică :

    to scroll = a derula

    you have scrolled = ați derulat

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am inteles ce vrea sa zica dictionar mai sus. io am vrut sa spun ca ametit fiind si in plus mancand o shaorma nu prea puteam sa citesc, asa ca am scrollat sa vad pozele - ca doar titlul le anunta destul de clar. dupa ce-am mancat am citit si postul...

    sau e muntele si voia sa spun "am derulat"? :-s

    RăspundețiȘtergere
  4. io am crezut la-nceput că mi-a intrat spam, da de fapt e muntele alb într-o ipostază erotică:D

    da liviu, dacă-m permiţ, adică cum ce freză am, băăăăăi?!?!?!
    cărţ în suedesă este şi la noi o gruază, da nu m-aş mira să bipăie dacă le pui în traistă:D
    plus că dă-ţ sama, în suedia dacă-s tot în suedeză, s-ar putea să fie tentaţi unii de furtul nobil:)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog