miercuri, 17 octombrie 2007

Big drama & dilemmmma

Am făcut mîncare, anume o supă după o reţetă a la Suzi (via msn) şi prima chestie cu poze de aici, la care mi-au curs balele nasol de tot miercurea trecută, de m-am pus la treabă.
Poanta e că azi am luat carnea (pui şi porc), de la acelaşi magazin ca şi prima dată, pînă m-am mocăit eu cu cartofii şi cu bocitul cepei a durat un moment şi m-am trezit la pregătitul porcului că din roziul apetisant (hihi) al cărnii rezultă un griuliu închis care nu m-a mai încălzit deloc, am luat cele patru bucăţi şi le-am făcut vînt în găletuşa de gunoi, de undeee, ca o mare doamnă (daţi-mi voie daţi-mi voie) le-am extras cu mare drag (erau în plasticul original) şi le-am dus înapoi, domniţa vînzătoare mi-a zis că vai se prezintă perfect normal (şi-a ridicat vag tonul, la care am apostrofat-o deosebit de prompt), e mai închisă la culoare dedesubt pentru că n-a avut aer! Ai lasă-mă, da' aia de săptămîna trecută o fi respirat, mititica?
În fine mi-a dat paralele înapoi (cum aruncam eu bănişorii la pubelă, vai!) şi cum afară ploua frumos, am intrat la bibliotecă; fiind cu mhh portofelul şi cardurile, permisele alea alea acasă, am putut doar să casc gura (m-am uitat aşa ffff. vag după cartea aia de la bookcrossing...), biblioteca de fapt a fost renovată şi eu n-am mai fost în alte departamente în afară de ăla de dividiuri de o sută şiii ceva de ani, aşa că a fost foarte frumos şi instructiv, am găsit nişte Terry Pratchett pe care nu le are P. şi le va citi în concediu, ce de treabă sînt!, o groază de Isaac Bashevis Singer, cît să-mi bag gheruţa-n gît...
Am trecut pe la gelaterie şi-am achiziţionat de toţi banii! Trei cupe de îngheţată şi doua tiramisu. Pe primele le-am rezolvat şi acum sînt în blocaj la ultimele!!!!!!!!!!
Supa e rezolvată, felu' doi s-a blocat şi n-o simt s-o dreg acu', poate după ce mă uit la două seriale, presimt... Plus să mă spăl pe cap!
:SSSSSSSSSSS

3 comentarii:

  1. ahahaha, pana la urma ai facut reteta aia! :) cum a iesit, pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  2. acum am vazut ca am scris de doua ori "pana la urma"! :) de vina e, ca intotdeauna, celalalt gramo! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si mama mea face mancare din aia :-"..
    ce-ai citit de Singer? Imi place cum scrie :D e unu din scriitori mei preferati.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog