vineri, 1 iunie 2007

Vio viseaza 23 si se taie la mina

Am visat mirificent cum ca: aveam un copil mic (am mai visat de curind chestia asta, poate-am si scris-o aici), sugar deci, asa de mic, vad ca e cam asexuati copiii mei din vis, bun asa, aveam un brat de penparsi care erau intr-o cutie uriasa originala cu capac cu tot si erau uzi de la mama lor! (uzi io stiu, cu aloe vera, na!)
Aveam o casa sau un apartament cu vreo patru incaperi marisoare, in casa eram eu cu copilul si cu tatal copilului si sora tatalui, in camera din mijloc (adica fizic in mijlocul casei) si usile erau toate deschise si era foarta multa lumina si tatal se preumbla prin casa ca leul in cusca, cred ca voia sa iasa la aer, da-i venea greu, nestiind cum sa se comporte cu plod mic in casa.
In final, am o pisica mica pui in brate si-i dau tsitsa. Super! (.........)

***
Am pe masa o cutie de alune cashew (??), de metal, in care am tinut sa scociorasc dupa o anume aluna si m-am taiat la dejt, ca doar atita ma duce capul. Ma rog, nu mai curge singe, m-am dat cu tinctura de galbenele, am trintit plasturele peste, asta e.
In plus, P. s-a prezentat ieri din nou cu revista pe care deja o cumparasem eu si a promis ca gata, nu-mi mai face surprize de-astea, ca tot da gres.
Am fost miercuri si joi in Frankfurt si pe drum m-am descoperit ca trenu asa ma face foarte meditativa, da va scutesc de rest, ca-s fata fina si mi-e somn.

3 comentarii:

  1. Vai ce viz aiurea, phiii!
    Ah da' intr-un fel e bine ca i-ai dat tztza, eu visez ca-i las sa moara de foame :(.

    RăspundețiȘtergere
  2. ta naaa naa naa naaa!!! ai fost lepşuita!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. suzi, ce sa zic, la mitsa bai...

    da bai aprilio, am intsales, m-am executat basca de doo ori!!!:D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog