vineri, 22 iunie 2007

Refresh

Din seria Viata palpitanta a lui Vio, va prezentam ultimele realizari importante:
- marti seara Greizanatomii, ez iujual, as dori dimineata la prinz si seara si daca se poate si intre.
- miercuri la banca (m-a solicitat "consilierul meu bancar", deci s-avem pardon!), nimic interesant, luasem cartea cu mine, am citit nitelus in parc, cu ochelarii de soare pe nas, super cula ce sa zic. Plus tricoul meu cu Berlin. Cind sa intru in curte, santierul e in floare si creste groapa din strada pe zi ce trece, un muncitor foarte tare pe care l-am banuit roman s-a gindit sa-mi citeasca Berlin wir kommen cu glas tare, foarte destept. Care ma rog poa sa mai insemne ca-n engleza ca avem orgazm, da ca sa zic asa nu e cazu:D, fiindca era vorba de finala cupei Germaniei de anul trecut unde am fost laiv in persoana.
- tot miercuri am iesit dupa ce-am consumat doua beri vorbind cu A. la telefon sa cumpar un tocator de vinete de care n-am gasit, dar m-am ales cu niste rosii si un dvd pe care l-am vazut. Salata de vinete a fost cam anosta, dar cu un real succes la public, P. care nu maninca seara m-a surprins in bucatarie si s-a infruptat vitejeste, dupa care m-a rugat sa oprim nitel filmul sa-si mai aduca din salata de avocado. Ce salataaa? Mmmm tsuchini (dovleci)??? Nu!!!!! ??? Vinete! N-am zis vinete? Nu, ai zis avocado!
- filmul mi-a placut el asa si dupa ce-am vazut si making of or smth am luat un mare somn, trezindu-ma pe la 2 juma sa inchid computerul si intrebindu-ma la aceasta trezire despre viata mea, despre care nu mai dau detalii.
- joi dupa munca mi-am pus Amelie (sa verific daca e Oana pe faza:D), am mincat un kil de seminte in pat cu consecinte deosebit de placute la nivel de firmituri, am si dormit nitel, apoi suparata pe viata m-am apucat si-am rinit in baie. P. m-a surprins de asemenea si a zis ca sa iesim la aere. Unde am fost o fata si cinci flacai, care ei au jucat zaruri si eu m-am ris si m-am intors acasa la 23, luind un binemeritat somn.
- vineri dimineata mi s-a terminat super Tonicul din plante. P. s-a ris si el ca un curc, ca vai cum o sa supravetsuej tu zilei de az!!!
Am venit acasa mai mult moarta decit vie, normal, mi-era foame, n-o sipteam, am luat cartea (care e misto, altfel decit credeam, dar misto) si m-am dus la resto unde m-am vazut c-o fosta colega care m-an bucura s-o revad si-an hali princiar si cochetam si c-un desert, dar eram mega plinuta, asa ca m-am retras. Mi-a fost frig si-a plouat la greu in ultimele zile.
Mi-am facut somnu de frumuseta foarte vag, nici nu-s sigura de el, dar cam cred totusi c-a existat.
Ceea ce va doresc o noapte buna si-un uiken strasnic.

4 comentarii:

  1. Tu ai tricou cu Berlin orasu sau Berlin formatia? :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce episod din Greys ai văzut?(me huge fan)

    RăspundețiȘtergere
  3. am tricou cu orasu, suzi:D:D, nici macar, e tricou de fan de echipa de fotbal care a ajuns in finala in capitala berlin, daca ma-ntalegi:)

    hiacinto, nu stiu din ce serie, e cind e operat tatal lui Giorgi si cind doamna doctor nasista (cu primul s z, dar am preferat asa in ciuda motoraselor de cautare) nu-i da voie blondei Izzie sa asiste la o operatie pentru ca inca n-a dus la banca cecul gras pe care l-a primit mostenire. si Meredits sforaie si lui Derek ii miroase gura. Esti elucidata acu?:D:D

    RăspundețiȘtergere
  4. tre'să sar episodul ăsta, Derek e muza mea perfectă, inspiraţia şi idolul, nu poate să-i miroasă gură :O!!!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog