marți, 19 iunie 2007

Razvan is there. Plus.

Iuhu, familia Gramo i-a dat binete flacaului. Sa fie sanatosi cu totii!

Mi-am adus aminte de un subiect fierbinte de uitasem sa-l relatez. Am cumparat acum vreo 10 zile un tonic din plante care actioneaza asupra inimii si a circulatiei si-n plus te destreseaza, deci super.
Si, repet, tonic. Si are si 17% alcool, ca sa stim o treaba. Are masurica lui, ca la siropu de tuse din copilarie or la ala cu fier. Si se ia de trei ori pe zi.

Bon. Am venit cu el acasa, am citit tot ce contine, tralala si m-am apucat sa iau. Era o zi de joi libera. Paf, paarelu pe git, supeeeer relacsata si circulata si pompata din inima m-am dus si-am dormit doo ceasuri dusa! Dimineata, sa fim intelesi.
Ei si-am tot luat de-atunci, e drept ca-s destul de high, da foarte foarte tonica dupa cum ziceam. Stau sa termin sticloanta si aia e. Da asa mai speram ca taci ca mi-am gasit solutia.

P. se ride de mine ca servesc alcol si zice ca toata tonifierea o fi tocmai de la asta. I-am zis sa taca daca n-are nici o treaba, clar.

Tot P. mi-a povestit o reclama de prin anii '60 vazuta de el la o emisiune hazuasa.
Interior domestic normal, femeia casnica, super plictisita, azi asa miine-asa, pina-ntr-o zi cind descopera Fericirea femeilor (o sticla cu continut ridicat de alcool) si zimbeste perpetuu, isi ciupeste barbatu de fund, din astea.

Ieri mergeam in spatele unui sef echipat mereu la camasuta si nadragi de costum si i-am zis domnu domnu aveti ceva alb pe fund. Avea o ata fix alba, da n-am stiut pe loc cum ii zice la ata si el dadea in desperare din miini, crezind c-o stat in faina banuiesc. Daca era o fimei, creca ceream voe sa indepartez eo atsa cu degetutsili meli delicate, da la sef barbat an zis ca mai bine nu totush. Orcum an fo super inpresionata de curaju meu de a-i spune da crec-an facu bini.
Ceea ce va doresc si voo. Nu ate albe pe fund, curaj!

LE Mama mi-a dat pe mail articulu asta relativ enterezan.

4 comentarii:

  1. si pan'la horma cum ie cu tonicu' ala? recomanzi si la altii? mai iei? ia zi tu mai multe :)

    RăspundețiȘtergere
  2. io nu-s in masura sa recomand decit chestii auzite ca au functionat la altii, ca la mine neam tamiie
    nici macar mega vitaminele elvetiene la 50 de euroi pe luna nu m-au scos din somnolenta si la alea am renuntat dupa 4 luni, nu dupa doua saptamini...

    da totusi mai sper ca-ntr-o zi cu soare si cu cer senin...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bag sama actsioneaza si la cutia cu ...ganduri si iecsprimari.
    Mànutsse, atse,.... :P

    RăspundețiȘtergere
  4. whitewolf, sincera sa fiu n-am inteles comentariul (pfuai gruaznic gruaznic avatar!), am recitit textul, poate ma destept, am mai intrebat pe cineva... as prefera totusi o lamureala din partea ta:)

    adica esti glumet si-mi zici ca scriu aiurea de la alcol?:D
    pfuai ce avatar ai!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog