joi, 14 iunie 2007

Pro vax:D:P (post vag gretos si degraba lezator de filinguri)

Vaxu din titlu se refera anume la ceara folosita pentru indepartarea parului de pe corp, ca sa stiti despre ce-i vorba.
E vag metaforic, finca io-s mai slaba de inger si n-am folosit niceodata si nici nu-s sigura ca tin mortis.

Preambul 1
Germania 1999. Vio la o trecere de pietoni, vara. Din sens opus vine o dama cu maieu si pantaloni scurti. Apuc sa-i vad picioarele blanoase si de la subtioare ii ieseau niste fuioare (pentru viitorul meu volum de versuri, sa fie clar). Fac niste ochi mega mari.

Preambul 2
Iasi august 2000. Conversatie cu vara-mea care urmeaza sa se care in Anglia. Tipa care o va ajuta la inceput acolo e plecata tot din Iasi si a fost foarte grijulie, a plecat fara vreun fir in plus, si-a epilat inclusiv parul de pe brate. Aha.

Preambul 3
Iasi vara 2001. Terasa de la Ripa Galbena unde ma intilnesc cu foste colege de liceu. A. are un ceas cu bratara (diferit de curea de ceas) si o intreb daca nu se trage de par cu bratara uneori. Nu! Nu am par pe brate! A, pardon.

Preambul 4
Vio la jobul actual, la magazin deci, unde este un birou de informatii pentru clienti si persoanele care stau acolo pe scaun sint cumva imaginea firmei, ingrijite, spilcuite, vorbitoare de germana fara greseli alea alea.
De nota 25 e doamna care m-a angajat pe mine, spre 60 de primaveri, mereu la mini, freza proaspat iesita de la coafor si alte chestii care dau bine. O doamna, fara doar si poate.
Sa fie ca la doua saptamini de cind am vazut-o pe Mma Grasa de care v-am mai povestit in pantaloni trei sferturi si era sa cad din picioare si necazind, nici c-am putut sa ma gindesc si sa ma holbez la altceva in urmatoarele minute, Mma Grasa afisind nonsalant niste picioare barbatesti, ca sa ma exprim deosebit de delicat.
Am mai vazut-o si azi si am primit si-un link din wikipedia, asa ca m-am hotarit sa scriu postul asta. Care exprima parerea mea personala si sincera!

Doamnelor, domnisoarelor, fetelor, ce mai!
E delicat subiectul si e greu de transpus in cuvinte citibile (???!), ideea e ca eu va rog mult ca daca iesiti in lume si va expuneti anumite zone, fiti niste ladys si prezentati-va impecabil, ca in ziua de azi sint un milion de modalitati care ne stau la dispozitie si-apoi, nu vrem noi sa fim frumoase?;)
Cum se prezinta fiecare in intimitarea celor patru pereti (??) e clar o optiune personala, dar cind iesim in lume cred eu ca e totusi indicat sa evitam sa aratam dubios.
Repet, e parerea mea, dar va rog sa nu va suparati pe mine daca o sa ma uit ciudatel si eventual daca dupa ce-o sa beau nitel o sa intreb fara introducere auzi da tu de ce umbli asa cu atita par?
Mai ales ca mai nou (sau mai vechi) sint si atitia barbati care-s mmm atenti cu corpul lor, noi, ca femei, sa n-o facem?

Ma rog, asta e un post scris asa, c-am avut de ce, dar am vaga incredere ca cititoarele mele sint niste dame bine!

9 comentarii:

  1. Si cind iesim in lume trebuie sa nu avem par pe picioare? Spune cine? Si baietii de ce are voie sa aiba par pe picioare si pe miini si fetele n-are?!

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am facut eu lumea, ca daca eram eu Sefa, ne faceam doar cu par in cap, sa fim intelese!:D

    Suzi, da io te iubesc, tu pots sa iesi in lume cu par pe picioare, ai voie, ai bula papala:D!:D

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ai facut tu lumea deci nu stii care ie rolu parului pe organizm :) Parul pe organizm are o gramada de roluri, chiar si ala de pe picioare are rolul de-a... creed te feri de praf si de muste!:)
    Da daca ma lasi tu cu bula papala, is mai linstita, pot sa umblu relaxata cu picioarele-mi paroase, iuiiiuuu :D

    RăspundețiȘtergere
  4. bai eu odata era iarna de fapt primavara si am uitat sa ma epilez ca de fapt ma grabeam. si mi-am pus o rochie transparenta oareshcum, si ciorapi negri dar degeaba, ca m-am asezat pe scaun si se vedea prin transparenta rochiei mele de matase cica tot parul de parca eram deja parcela cu marar. asa ca, fetele, io zic ca vio cam are dreptate. e naspa. de atunci imi fac timp sau merg in pantaloni. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. agent cooper,
    te-nteleg!
    si mersi!

    RăspundețiȘtergere
  6. vai, mă întorceam cu trenul de undeva şi undeva cam în diagonală cu scaunul meu, deci foaaaarte în raza mea de vedere era o doamnă. poate la vreo 50 de ani, dar bine. aranjată, drăguţă, elegantă şi la un moment dat, că na, îmi stătea în cale şi nu aveam cum să evit să nu mă holbez observ că e ceva diferit la picioarele ei. după ce m-am benoclat binişor, mi-am dat seama că un picior era şi unul nu epilat, iar cel cu NU muaaamă, nu se poate povesti. evident că pînă la Iaşi numai la picioarele ei mi-a venit să mă uit. oare uitase sau n-a mai avut timp din cine ştie ce grabă??

    RăspundețiȘtergere
  7. ah, ce ma nimereste subiectul!!...deci io acu doo zile am realizat ( nu eu, ci o fata REA) un brazilian wax, if iu follow me...deci ma simt o eroina, si i-am zis si fetei in timpul..ca de ce ma uraste:) nu prea avea simtul umorului ca a inceput sa se scuze saraca....dar deci sunt pentru lipsa parului..pe maini e totusi ok, ca ne fereste de...frig?

    RăspundețiȘtergere
  8. Se induce, usor, o anume idee de nationalism sau doar mi se pare ? :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog