miercuri, 13 iunie 2007

Playlist (post de adormit publicu si Mitsura:D)

Ca doar v-am zis ca ma reciteam, mare talent vag descoperit:D, si prin "posturile" vechi am tot dat de diverse melodii, apoi S. a fost de gasca si mi-a pasat pe ym un brat de piese de pe vechiul (meu) hdd, numa una si una!:D:D Si Suzi a mai condimentat si ea cu unele de mare valoare, plus c-am facut schimb.
Si acuma urmeaza sa le enumar:D (asta vine adica sa le numar virtual, e-numar;), phii cit is de dijtiapta, ptiu!) (adevaru e ca-s fercita ca nu-s mahmura, dat fiind ca as fi avut oarejce motive).

Am plecat de la piesa de v-am dat-o-n ultimu post, am ajuns la Roxette Crash! Boom! Bang! la care clar am lacramat, apoi am mai servit It Must Have Been Love (le gasiti singuri pe youtube dac-o simtiti). M-am docomentat olea din wikipedia despre Roxette (ca avusesem o mica divergenta cu trupa de destepti din cartier care sustineau ca-s norvegieni, care eu am zis ca-s suedej (sau invers, dar cum nimeni nu mai tine minte si eu am avut curaj sa vin cu negru pe alb ca-s suedej, e clar ca era varianta mea, ca doar nu eram nebuna sa prezint dovezi impotriva mea, nu? logic!)):D (A, sa-i zic lui Adi in clar ca am baut ieri, ca sa nu ma intrebe dupa aia:D.)
Asa, Marie solista a avut olea de cancer, dar se pare ca e bine. Iaca asta nu stiam.

Bon. Apoi am vrut Class, gasisem versurile de la Intr-o zi parca in weblogu x, da a durat pina sa ma prind de unde-s si ca doresc sa ascult. Si-am primit si Luna mi-a zimbit. Tre jolii.

La Fara Zahar iar am ris ca zarghita (cunoasteti cuvintu, da?:D)(nu, nu este o combinatie intre Zaraza si Narghita:D), Suzi mi-a pasat o Rodica Olariu - Si daca miine-as pierde tot (mare piesa:D:D). (adica e ca un fel de manea mai timida asa si nici vocea nu m-a lesinat, dar poate nu cunosc eu).

Ei, am putut contraataca imediat cu L.A. - Ochii tai!!!! Asadar, doamnelor si domnilor, am in mod oficial o manea pe computer! Hihi! Inca n-am ascultat-o, caci stiu ca am lacramat-o la vremea ei pentru ca pleca vara-mea in Anglia si-a dansat-o var-mio la bairamu de adio pe aceasta pesa si au lacramat amindoi si putea sa cinte si copilu minunat, ca daca nu te emosiona momentu, erai de piatra, ceea ce pardon nu sint!

Pe-acolo s-a strecurat Iron Maiden - Fear Of The Dark. Din pacate Affraid To Shoot Strangers lipseste. (Doresc, daca aveti! Mersi).

A, mai luasem nitelus Uriah Heep, ca mi se facuse dor de (Come Away) Melinda si de July Morning.

Apoi Jean Moscopol (recomand fierbinte Mina, birjar!!!!) si marea mea pasiune N&D!!!! Mare formatie, mare! Am noo pese cu ei, ultimele doua se cheama Pentru tine si Vreau sa pling (da bine!!), restul incep toate cu Nu, dupa ce-am tras concluzia asta, a fost amuzant ca piesa 7 se cheama Nu(mai tu), incepe cu nu, daca m-ati inteles.

Phii, iar s-au apucat de demolat cartierul. Btw, ieri m-au rezolvat, au oprit apa exact cind am coborit eu sa ma fac fermecatoare. Dar i-au dat drumul dupa vreo juma de ora.

Sa revin la muzica si sa ma pregatesc sa inchei, lasindu-va fara suspans tura asta: Stela Enache - Vraja sarutului (de top 10, clar!) si :D:D:D Catalin Crisan (anume Daca pleci si Vorbeste marea, pai credeati ca ma joc?:D)

Vaaaaai si cum am putut omite, pe la inceput mi-am delectat auzul cu frumoasele slagare pe care le stiu din copilarie de la blocu de tigani si care ma fac si trista si nostalgica:D:D anume Bordeias, bordei, bordei; Mona si Pe mine ma cheama Dan, pe care le interpreteaza cu mare siptire formatia vocal-instrumentala Azur, da?
:D:D

Sint in cautarea unei piese a uneia dintre tipele de la ABBA si mai doresc un cinticel de-al lui Hrusca ceva cu prima iubire. Le gasesc eu.
Auditie placuta:D!:P

8 comentarii:

  1. Jean ăsta cu "Dă-mi guriţa s-o sărut" face aşa un "drrrrrragă" de mai mare dragul :) sunt, se vede, într-o dispoziţie specială ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. este, este, estre foarrrrte adorrrrabil!
    :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place lista ta muult, papusa...

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi
    sper sincer ca-ti plac si ochii mei!

    RăspundețiȘtergere
  5. haha, "vorbeste marea" e plagiat dupa "fantoma de la opera" :)), mi-a zis si mie puck si mi-a dat sa compar

    taaaaaaa-ta-na-na-na-naaaaaaa, ta-naaa :)))

    si cantecul ala "bordeias, bordei bordei", ce l-as mai asculta, nu mi-l dai si mie? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. un hohooooooooooot din genuuuuuuuuuuuuuuuni
    vorbeste maaaaaaaaarea

    vai, aj vrea pesa asta, s- o ascult la max in caruta, la stop, cu jamurile deschise!!! pliz pliz si iar pliz!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu creeeeeeeeeed!!! ochii tai de la LA, vreau si eu, plizzz!! Si dacao ai si pe-aia care zice "toata viata mea/ am sa dau la toti sa bea ... un pahar de la LA"... aia e dementiala!!

    iar eu iti dau la schimb pe Margineanu cu "jeana era croitoreasa" :))

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog