luni, 18 iunie 2007

Despre barbati si muzica. Mai era ceva, dar am uitat.

(Am inceput postul asta, arata altfel fereastra in care scriam, i-am dat si save now si s-a dus dracului, il mai scriu o data.)

P. a venit de la munca foarte energic, s-a echipat sa se duca la alergat, s-a intors relativ repede si gifiind, o sa faca o tura mica dimineata.
- Da' te-ai antrenat jos?
- Nu, am dus chestii la si adus de la masina.
Am iesit apoi la o cumparaturica, el si-a luat vin, eu mai aveam bere. Dupa care m-am uitat in bucatarie si ia-o de unde nu-i.
- Nu era cam grea naveta de bere goala pe care ai dus-o la masina?
- Nu.
- Vrei ceva din masina?
- Nu. Dar ai putea sa mai duci ceva.
Am inhatat o naveta goala de-a binelea care cintarea o gramazimea si o sacosa goala. Am depus-o pe prima pe locurile din spate, din portbagaj am extras cele sase beri care se incalzeau singurele acolo si le-am transportat acasa in straita.
I-o prezint lui P., era grea rau, parol!

Simbata pe seara m-am hotarit sa ma extrag inainte de 22 din asternutul unde motaiam, sa-mi cumpar ciocolata sa am pentru ascensiunea care n-a mai avut loc.
Bagasem de seama de dimineata ca intr-una din pietisoarele de pe strada centrala era un soi de manifestatie cu muzica tare si cu cirnataraie, anticariat etc.
Programul artistic pe care l-am prins la ora inchiderii a fost DJ Ötzi (care e cam bou, dar imi place ultimul lui slagar, l-am apreciat la bowling cu un strike si inca niste nebunii), Safri Duo - Played Alive si supriza seculului: Maria nujcum cu Molitva de la Eurovision! Mi-a sunat mult mai bine ca in seara premierei si oricum m-am super minunat ca o aud in tirg la noi.

La final, un dialog auzit azi la magazin, in frumoasa limba romaneasca, pe care m-am prefacut ca n-o inteleg.
-Monaaa?
-Da?
-Hai!
Am dedus ca Mona celor de la Azur s-a maritat in Germania, clar!

2 comentarii:

  1. Mega super inspirat,titlul.
    Acel "mai era ceva dar am uitat" te defineste la modul absolut ca si feminista (feminina esti, oricum, in fiecare cuvintsel)fara ca misoginul care sunt sa se simta tentat sa injure in loc de replica.
    Jos baska ! - la modul sincer

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi frumos, whitewolf.
    pliiiis "daca tii la mine daca ma iubesti" schimba-ti avataru!!!!!
    senchiu in avans.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog