miercuri, 13 iunie 2007

Cu sapa

Fiind eu libera azi, dupa vreo sase ore de net m-am hotarit sa ma spal, sa vad ce-i cu mirosul de lemn ud (gretos, a?:P) si apoi cica sa fac ordine, curat, alea alea. In camera. Am inceput cu entuziasm egal cu zero pe care l-am mai pierdut pe parcurs. Cu radioul pornit in legea lui.
Si dupa ce-am sters praful vag pe pervaz si pe vreo doua dulapase, mi-a venit ideea sa fac ordine in sertarul personal al lui P., unde are el strinse un brat generos de poze si de doua ori mai multe scrisori si vederi primite in existenta lui.
Mi-a placut sa-mi bag nasul in lucrurile lui (am voie de la stapinire!), sa-l (re)descopar la diverse virste, cu alte mutre, freze, fete, prieteni. Am dat peste o fotografie cu el stind frumos la masa cu o carte de exercitii in fata, intr-o clasa de inceput, zimbind fermecator inspre obiectiv. M-am uitat la poza aia o vesnicie si jumatate, mi-a placut la nebunie, asa ca am prins-o in bold pe perete (mai fusese expusa asa, ca era deja gaurita in marginea de sus). Si iar m-am uitat si m-am uitat si-am zimbit si eu intr-o veselie, pierduta.
Si mai simteam asa de bine, mi-am adus aminte ca vreau sa joc la loto, m-am echipat repede si-am iesit din casa cu parul primavaratic:P lasat liber. La colt am completat taloanele, am ajuns sa platesc, angajata s-a uitat la mine lung si m-a intrebat daca am peste 18 ani!
Asaaaa de bine m-am simtiiiit! Eram oricum radioasa, am lamurit-o ca am virsta legala de-a juca jocuri de noroc, mi-am cumparat doua cupe de inghetata (cupe?) si o para.
Si inca mai zimbesc.

Curatenia n-am terminat-o, am sperat imposibilul (gindindu-ma, clar, cum o sa scriu eu pe blog c-am facut ce n-am mai facut vreodata). Oricum sint pe drumul ce bun, mai mult ca sigur.
:)

:)
:)
:)

2 comentarii:

Submit Your Blog