miercuri, 19 decembrie 2007

În febră! (1)

Vai ce zi palpitantă!
Am frecat-o ca la 5 ceasuri şi mai bine pe net, în primă fază. Apoi, răpusă de efortul depus, m-am introdus în pat, unde am adormit după patru pagini dintr-o prefaţă. M-am trezit aiurea, că-mi fătase pisica nişte pui minusculi care se băgaseră în computer pe care l-am pornit şi care a fost ca un aspirator, ah!
Am halit (u da), m-am făcut frumoasă şi-am plecat în tîrg. Aveam nişte planuri spectaculoase pe ziua de azi, ultima liberă nainte de Crăciun, am zis că trag un şmotru de zici ce-i aia (între timp am adunat un făraş de praf şi coji de seminţe (nu le scuip pe jos, da' mai cad) din "camera de lucru", hol şi o bucată de bucătărie, ceea ce mi se pare rezon. Plus că am demontat bradul ad-hoc de Crăciun, care consta într-un munte de haine depozitate în baie, acum se află lîngă maşina de spălat în bucătărie, unde speră la o soartă mai bună! Ceea ce le-o doresc, super sincer.

Aşadar, ieşisem în tîrg! Cu două navete guale de apă, başca rucsacu cu 10 sticle de bere, tot guale. Şi cu ceololarul după mine, am intrat la farmacică să iau o nebunie cu întărirea sistemului imunitar, pentru azi, sticluţa de 50 ml de umcaloabo (ei, dacă se scrie altfel, îmi pare deosebit de rău), la doar 19 euri. Am telefonat cu doamna Ludmila, care parcă mi-a pus Dumnezeu mîna-n cap! Doamna Ludmila, cred că am mai scris despre ea, este mama lui Maxi şi stă aici în siti

*******************
AM UITAT CEVA SENZAŢIONAL!!!!!!!!
*******************
am la muncă o colegă româncuţă, mînca-v-aş!!! Nu ştiu mare lucru despre ea, dar se există, o cheamă Anca! : >>>>>>>>>>>>>>>>
*******************

şi care m-a sunat acu cîteva săptămîni să-mi spună clar vio nu te prind că faci prăjituri de Crăciun!
vai doamna Ludmila da de ce ziceţi asta, pe cuvîntu meu că nici prin cap nu mi-a trecut!!!
că io oricum fac şi vă dau şi vouă!
vai dar nu trebuie
lasă lasă
Doamna Ludmila a vrut să-i facă lui P. un tort de ziua lui, da' noroc c-am plecat tocma atunci la Românica.

Bon, vorbind eu cu ea la telefon, mi-a zis
de ce te-am sunat zilele astea. vă plac sarmalele? (doamna e din Ardeal şi are un accent foarte joli!)
vai da cum să nu!
şi faci?
pardon?
păi să nu faci, că io oricum fac pentru noi şi vă fac şi vouă! Am varză murată 120 kile de la graniţa cu Franţa, am pus-o-n beci, am carne din România, aia e!
!!!!!!!!!! io necrezîndu-mi urechile omg omg omg!!!

Luni mergem pe la ei să le luăm şi trebuie să mă învîrt neapărat obligatoriu de-un cadou pentru Maxi.

Aşa. Am jucat la lotto, l-am sunat pe P. să-i zic că n-am făcut azi apsolut nimica, daaaar avem sarmale de Crăciun. Care mergem la Angela unde se face racletă, care P. a zis da ce facem cu sarmalele pe racletă, care i-am zis da cine-a zis că le duc să mi le mănînce alţii??? :O da crecă duc căci doamna Ludmila a zis că-mi dă mai multe.
iuhu!

Am încheiat convorbirea fix în faţă la Butlers, unde a trebuit să intru şi de unde n-am cumpărat absolut nimic, nu pot să cred!! Nu că n-aveam ce!
Am intrat la DM, am luat geluri de duş, să ne mai spălăm şi noi, că vin Sărbătorile, totuş:D, şi-acoloşaaaaaa n-am mai rezistat şi am luat o nebunie de chestie de sezon cu o cizmă mare pe care stă un ursuleţ care are trei cadouri care moşu mic se urcă pe o scară după ele. delişăz, parol, fac acuşica jpeg cînd vine pozoru acas.
Apoi am văzut iar minunea iernii, anumeeeea
COPACUL CARE ÎNFLOREŞTE IARNA CARE NU E VRĂJALĂ CĂCI CHIAR ESTE LA NOI ÎN FAŢĂ LA KURHAUS care şi pe ăla o să-l trag în poză şi care e marea mea bucurie de vreo patru ierni de cînd l-am descoperit şi nu m-a crezut nimeni!

m-am întîlnit cu Katarina şi Flavio care era răciţi bocnă amîndoi, care apoi admiram eu atmosfera copleşitoare din siti, mare păcat că ăştia n-au colinde, vă zic eu, cînd mă gîndesc la colinde, mă apucă o jele de nu-i adevărat, tare-aş vrea să fiu la mama mea acu, da dacă nu ie cum, nu ie.
mă îndreptam vertiginoz spre alimentară cîîîînd ce e u şalurile ăstea!
m-am întors că prea arătau interesant, am conversat cu o bătrînică, vai ce ieftine şi mişto sînt.

Revin cu part 2.

5 comentarii:

  1. dar revino mai rapide, doamna, tocmai la shaluri de-ai oprit???

    RăspundețiȘtergere
  2. relax, monico, gata, am remediat:D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie-mi lipsesc colindele de-acasa, chiar daca ai mei sint aici, bai mi-e dor de Piata Voievozilor, au pus super luminite si bradut!
    (am impresia ca si ai mei simpt un pic o lipsa de actiune, cu toate ghirlandele de pe aici, se pare ca nu e ca acasa :( )

    RăspundețiȘtergere
  4. te citesc de ceva timp si tot nu ma indur sa-ti las coment, da zau de nu scrii delicios, e mai marea placerea sa te citeasca omu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. suzi, da măcar ai familia conplectă şi bagi la picap or la magnetofon nişte hruşcă ş-ai rezolvat povestea:)

    ana, mulţumesc frumos! mai vino:)
    cum ai ajuns pe-aici:)?

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog