miercuri, 28 aprilie 2010

Greit niuz

Am impresia ca minunatele evenimente din viatsa mea care n-ar trebui sa lase rece pe nimeni poate au trecut neopservate pentru cine n-a apucat sa citeasca cu atentsie un mesaj offline pe ym or un tuit pe ici pe colea or un coment pe un blog pur le coneseor!

Vestea vag proasta ar fi ca da, am gastrita cronica. Da vorba cui a zis, macar stii ce ai si te pazesti. Bun, pe asta am lamurit-o.

Vestea minunata in felul ei e ca de miine, joi, 29 aprilie, ma apuc de-un job aici in siti. Job ne-de-vinzatuare, ci de stat la cooomputer! In prima faza o sa am de invatsat si habar nu am daca o sa am voie :) sa casc un ochi pentru sufletu meu pe net, da creca nu-i bai! Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Simbata am stat cu fetili (turca si o colega de-a dinsei neamtsa) (pe care o cheama Gloria:) ) la noi pe terasa si ne-am facut de cap, am baut in trei ciiiinci beeeri. As pune si niste poze, mai ales ca ne-a vizitat si pisicaconi de doo ori, da asta cu pozele nu pot decit de pe computeru mare.

Mi-a venit asa ideea sa ma cintaresc o data pe saptamina: martsea asta, in loc sa am macar cu un kil mai putsin, aveam cu unu mai mult. Si cred ca nici n-am vazut ciocolata or tiramisu or mai stiu eu ce, inghetsata. Ma rog, oi fi mincat alte prostii, desi refuz sa cred! Si-am mers o gramazimea cu bicla, plus o craceala-doo pe dvd! Dets not fer!

10 comentarii:

  1. Tu scrii cu zvâc, spiritual, inteligent, dar am umila părere că ar trebui să treci la o etapă următoare şi să ieşi cumva din faza asta cu engleza fonetică şi româna "de dupe blocuri" = umor de limbaj, adică. :)

    Îţi spun asta pentru că-mi pasă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian,
    multumesc mult pentru parerea sincera. Poate ar cam fi cazul, nu m-am mai gindit de ceva timp la asta.

    Poate tine de maturizare, poate tine de stil. Daca-s searbada altfel?

    RăspundețiȘtergere
  3. ai mai multi muschi care este mai grei decat grasimea!! eu asa ma consolez :)) gud lac!

    RăspundețiȘtergere
  4. a coreeect alegzandra, uitasem de varianta asta, mersi! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. saptamina asta ai pus un kil, saptamina viitoare dai jos doua; apoi pui juma de kil si dai jos patru s.a.m.d.!
    hai ca nu-i greu! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. vio, vreau s-o completez pe alegzandra (MARE om, MARE gura=femininu de la guru): te trage si parul pe spate si distorsioneaza cintaru si mai sint si unghiile si densitatea oaselor, care la iesheni, e superioara altor populatzii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Uw reactie is opgeslagen en wordt weergegeven wanneer de eigenaar van de blog toestemming heeft gegeven.

    acu ca sint aicisha, asta scrie sus, unde de obicei imi zice ca o sa te uitzi dta si o sa vezi cum evaluezi ce-tzi zic...
    dragutz, ha?

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu cred c-ai fi searbada daca ai scrie corect. Pentru mine farmecul tau nu e ortografia zbanghie, ci stilul si perspectiva proaspata pe care-o aduci in fiecare postare. Cum vezi tu lumea n-o mai vede nimeni, draga Vio, si pentru asta ma tot intorc aici :)

    Supcesuri la jobul de birou!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. vera,
    da, da, și cele multe ghiuluri de ezemplu:)

    ChriSmilla,
    mulțumesc frumos și ție!

    păi să vă întoarceți, oameni buni, că mă gîndesc c-o să mai scriu! :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog