joi, 22 aprilie 2010

9.11.08


Alice întreabă ce-i dom'le cu 9.11 şi alte subliminalităţi din pozele mega (şi nu alfel) artistice cu roqiţca, doo posturi mai jos.
Iaca misteru care era:
pe 9.11.2008, cînd P. îşi revenea după chefu' monstru pe care tocma' îl selebrase de zioa dînsului, l-an loa pe sus ş-am văzut concertu' din posteru' din poză. A fost al doilea concert din trei în care l-am adorat pe Giora Feidman cot la cot cu P.
Poate mai mergem.

2 comentarii:

  1. Ma, vio, ce cititori inteligentzi si spioni ai dta, un catralion de ani nu m-as fi uitat la kestia aia. Si, oricum, si acu, ca m-am uitat- obligata de discutzia ta cu Alice, tot nu am intzeles anul. Doar 9.11.

    Intre timp, finca nu poci sa dorm, ascult muzici cu Giora si Sidney Bechet, asta ie.
    Si sint eberluata de cit de arnicutza fushi zilele astea, ca ai scris in neshtire, zilnic sau aproape, am vertija deja. Nu stiu daca poci sa tzin pasu. Da'i 'nainte tot asha! (Poate sintetzi vase comunicante, tu cu suzi. Suma tre sa fie constanta si facetz cu rindu). Aud?

    RăspundețiȘtergere
  2. vera,
    în pozele ălea primele cu roqia, aş zce că nu să-nţălege anu, pua de asta a-ntrebat ş alice.

    dacă ai şti căci afară de cerjafurle de pe pat, nu am bulendre nispălate ş că nu am FUARTI multi ţuale de păturit ş pus la locu lor, te-i lejna. pregătesc o sorpresă cu un jpg pe bloc, de sper să stea juma de blocosferă în uimire ş evident eberluare. :))

    ş io m-an gîndit că eu ş cu suzi scriem pe inverz. da' nu e-ntenţionat. e mai evident acu, că s-a-ntînplat dînsa să nu scrie ş io să fiu într-o pasă.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog