miercuri, 28 aprilie 2010

Am olea de draci

Vine asa: pentru cine se-ntreaba unde mi-s laudatorii, a pardon, diacriticele, ei bine, is pe computerul mare care colcaie de virusi de ieri dimineata.
Cum s-a produs acest fenomen: uel, daca va amintiti, pina de curind am fost la "clubu" somerilor in Frankfurt. Acolo a venit toata lumea cu sticku usebe si la un moment dat cam toata lumea a luat niste virusi. Asta n-ar fi asa grav, caci am folosit stickul acasa si probabil antivirusul nostru i-a dat in freza, deci totul minunat.
Cu clubul am terminat-o, dar mai departe la club lucrurile au luat o intorsatura nu tocmai amuzanta: mai precis specialistii (haha!) computatoristi n-au fost in stare sa se scape de virusi, lumea a folosit vinjos mai departe computerele, a iesit o varza ca-n laborator.
Dar ce ma priveste pe mine aspectul asta?

Simplu, ar parea. In ultima mea zi de club un baitsash de-acolo me-a trimes o vdr pe net, o din aia vai ce pacat ca pleci scrie si tu un mail. Am zis vai ce dragut, la vreo saptamina i-am raspuns si i-am zis multumesc.
Dupa asta au urmat ca la 26 de alte imeiluri din partea-i, care mai de care mai timpe, da deh, asa-i amoru. M-am consultat cu P., bai ce fac cu asta, sa-i scriu sa-i rup inima nu mi-a vinit. Am zis lasa ca se prinde el la un monument dat.

N-a mai apucat, ca mi-a bagat duminica seara 4 mailuri pe care NU le-am deschis, dar le-am vazut ca exista. A doua zi computerul prezenta ca la 40 troiani si placerea-i mare. P. nu i-a dat de cap, diseara o sa vina windows 7 or ce-o fi aia, care ca idee nu ma deranjeaza. Dar ma deranjeaza ideea de virus in za farst pleis eniuei. Noroc ca in clipa asta nu-s intr-o faza intensa de cautat joburi, da daca eram, creca stringeam pe cineva de git.

In fine, am reusit sa infectez citindu-mi mailul si micul si stingaciul laptop, dar asta a scapat ieftin, acu e curat. L-am umplut de-o bucurie si pe amorez, bagindu-i un mail cu nu mai imi scrie fodata. mersi. si l-am declarat pentru viitor spam. O miscare care poate vine cam tirziu. Dupa ce mai apucase sa scrie un mail in care sa ma avertizeze (!!) ca poate mi-a trimis un virus fara sa vrea si isi face griji de tacerea mea prelungita. A vai! Ce cruzime!

2 comentarii:

  1. unde sint admiratorii de alt' dat? care veneau cu serenada sub geam/balcon si itzi trimiteau flori prin comisionar? unu din ai mei mi-a trimis un buchet imens de trandafiri rosii, cu comisionaru de la florarie, ceea ce nu se cam facea acu doo secole si porma m-a sunat la telefon sa ma intrebe daca am primit si cum mi-au placut. iar io, tot ce voiam sa stiu era CINE i-a dat numaru meu de telefon de acasa? nu am aflat NICIODATA cine a fost omu.
    iara dta, cu magnetizmu care va caracterizeaza, uite, atragi ineptzi cibernetici, caretz baga troiene sitz omoara sistemu. am mai zis: sfirshitu lumii, APOCALIPSA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. vera,
    iaca, n-am avut așa admiratori ca ai tăi:)
    da inepțelu sărmalu vai cît pe ce să-mi fie milă de el, da mai bine mă lipsesc.
    cît despre geloși ș posibilități tehnice de făcut vraiște computere, cunoaștem, avem în fosta familie ca să zic așa.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog