sâmbătă, 19 septembrie 2009

Pisica lu Pavlov

Am citit postul asta si m-am dus pe fuga la P. sa-i povestesc sfirsitul, ca nu-l stiam :)
-Il stii pe Pavlov, da?
-Ala cu pisica, zice P.
- (ma hlizesc) Asa v-a invatsat pe voi la scoala, cu pisica?
-Pai Pavlov nu si-a pus pisica intr-o cutie si a intrebat daca e vie sau moarta?
-??!
-Da' nu stii faza aia cu zgomotul pe care-l face un copac cind cade? Daca nu e nimeni acolo cind cade copacul, a facut vreun zgomot? Sau cind esti singur si te lovesti racnesti au au, ca atunci cind mai e cineva linga tine?
-Tu racnesti oricum (ma hlizesc iara). Si ii zic si povestea din postul la care-am dat link mai sus.

In alta dezordine de idei,
1. ne-am intors vii si io vag racitsica si inca nu mi-a trecut de la Paris. Impresii monumentale, cum tsi-o fi norocu', mai Ioane. Eventual cu poze.
2. am pomenit de x ori (in scris, telefonic, laiv si mai altcum) despre o masa cu acte si alte rahatsishuri pe care le-am depozitat pe masa (!!) din "sala de mese"(!!!) probabil prin iunie, hai treaca de la mine, prin iulie si pe careeeee tsinetsi-va bine... aproape am terminat-o. Adica am 3 "clasoare", o pardon deci bibliorafturi le zice, foarte ordonate, plus 8 sertarase aproape foarte ordonate. Plus inca un mic rest care inca e in desfasurare, da daca ma enervez dau restu asta la gunoi si nici o paguba. OMG!!! Ma simt de-a dreptu maniacacu ordinea :))))
3. P. s-a apucat inaintea mea de treaba si a frecat bucataria, m-am trezit si eu cu aspiratorul in mina, l-am folosit in toata casa in felul meu, P. a spalat pe jos si diverse prin baie. In dereticeala lui in bucatarie, a dat peste o cana la care i-am spart toarta la nastere:P, mi-a postat-o sub nas ca ce sa facacu ea, care nu stiu ce-a facut caaaaaaaaaaaci in cana am descoperit tadadaaaam doo parechi de cercei uitats si megacolierashu meu primit cadeau de la P. acu o suta de ani si pe care il declarasem spasita fix lui ca pierdut forevar si aia e.

Pe lista de planuri cu bataie lunga ar mai fi sa-mi fac (cindva!!!) ordine in bijuur. Asta insamna sa le pun la gramada pe toate. :) (dupa ce le adun din cele 15 locatsii de prin casa).

Deocamdata v-am pupat.

PS finca m-am plictisit de-a dreptu de paracetamoale si hectolitri de ceaiuri cu lamiie si diverse feluri de miere, am zis sa fac o incercare cu bericica cu suc, sint la a treia, planuiesc sa dovedesc 6, daca tot mi se termina concediul si orcum mai multe radlere n-am, plus tigari. Revin.

LE Am recitit acum si postul meu ascuns sub cuvintul "cana", mai sus, din care aflu cu stupoare ca mi-am mai gasit o data niste cercei in cana aia! OMG! Isteria se repeta, hihi! Bune si canile astea la ceva, ce mai. Oricum, n-am reusit sa gasesc link cu jpeg la megabijuteria regasita azi, desi sint 99,99 sigurissssssima ca e pe undeva prin blog. Mda. Eniuan? Sambadea???

LLE :)) Pisica la care se refereza P. este asta.

Un comentariu:

  1. De unde si expresia in engleza despre situatii si evenimente incerte "cat in a box"...

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog