luni, 22 decembrie 2008

Nevoie de ram

Titlu de doi bani, dar sint taaaaaaaaare fericita!
Mi-a venit ieri ideea sa ascult pe last.fm radioul meu personal, pentru cine nu stie, e o selectie aleatorie (adica habar nu am dupa ce parametri e facuta) (am un paianjen care face efectiv turul camerei!!!, deocamdata e pe peretele opus si intentionez sa decolez urgent cind termin postul, ce repede se misca!!!) (e camera renovata de curind, de aia nu ma-ndur sa-i dau in cap pardon!) AM INCHEIAT PARANTEZA din piesele si interpretii pe care i-a ascultat deja un user acolo sau din chestii pe care le considera ei asemanatoare. Bun, tocmai am avut surpriza de proportii sa ma trezesc cu Yves Montand - Barbara, "piesa" dupa care am umblat cu limba scoasa (si ori o am acum si am uitat complet, ori n-o am :D), oricum tin minte ca am dat sfoara-n tara cu limba de moarte (ce de-a limbi!) (ce plimbaret e paianjenul...!!!) (cred ca totusi i s-a urit cu binele) ca o vreau pe Barbara, una din amintirile deosebit de placute de la cursul de fonetica cu doamna Pavel din anul 1 de facultate.

Multumesc, last.fm (si sufletului generos care-mi va da iar piesa, in caz ca n-o am). Oricum, cu prima ocazie, valeu, paianjenul a schimbat directia!, sa o caut pe calculator.

Tineti-mi pumnii miine, am o zi epocala. Sper sa nu fac in nadragi de emotie.

Brr, am sters-o!

2 comentarii:

  1. Ahahahaha! N-am habar ce-ai indrugat acolo despre muzica, dar paianjenul m-a tinut cu sufletul la gura pan-acum.
    Pumnii stransi pt maine, am notat:)

    P.S. Sper ca nu l-ai bruscat pe atletul plafonier.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))

    vai Ionut, ce m-ai jigniiiit:P

    paianjenul a disparut, ca nu-l mai vad!!! sincer, nu-i duc dorul, dar imi fac vagi griji pentru fizicul meu psihic (!!), ca nu-s foarte fana animaluri de casa, altele decit pisici. hai si boifrenzi:))

    mersi de pumnii strinsi, aproape a functionat, mai am de mers si lunea viitoare, da sper sa termin, creca povestesc apoi, oricum nimic spectaculos, doar nadragii mei emotionati, asta e :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog