joi, 18 decembrie 2008

Galsbands si trei piese misto cu altceva

Asta da titlu!
O fredonez pe-acasa si acu doua seri asteptam sa se faca o ora decenta de culcare, timp in care o frecam cu mare veselie pe diverze canale. Ajungind la alea muzicale, se cheama ca era o plictiseala colosala. P. deja luase somn (vrea sa vina Mosu, de aia se culca cam la 20:15).
Pe un program obscur (itunes cred chiar ca se cheama, dar e la tv!) erau niste gagicute de culoare, trei la numar, as fi bagat mina in foc pina la umar ca-s patru, da nu, una uritica asa, cam cu nasu lu debra messing (cine-mi zice ca are nasu misto, poa sa ma scuteasca), da cintau mega beton cu toate treiele, asa ca am stat mai bine de-un ceas sa ma uit la concertu lor. Si mi-am adus aminte ca auzisem de ele, erau mega celebrice, da de vazut, mai slabut, la mine la mama acasa a aparut tv cu cablu prin clasa a 12a cred, asta era in 95-96, deci am pierdut olecutica din videoclipurile care v-au incintat voua adolescenta, bine, ma adresez alora care cam cred io ca-s in aproxima generatiune cu mine.
In faza in care ma munceam sa-mi amintesc cum le cheama pe fetele, racneam cuvinte periculoase de genul la bouche! ah nu la bouche! cum le cheama pe astea?? am mai avut citeva variante, dar le-am uitat, asa de spectaculoase erau. Oricum ultima oara cind imi aduc aminte constient ca am auzit de dinsele eram cred cu boifrendu care a plecat in canada in '99, deci long long time ago.
A, era vorba de En Vogue! Chiar misto, chiar nu mi-a parut rau sa ma uit la ele.

Pornind de la lipsusul meu cu cum le cheama pe dinsele, mi-am amintit de o alta formatie de mare succes care nu m-a incalzit niciodata, aveau un videoclip verde cu plete pe care il saream de cite ori dadeam peste el. Cred ca nu m-am uitat niceodata intentionat la el. Pe mine oricum ori ma loveste pasiunea pe cite-o formatie din asta, ori o urasc cu patima (ex. din a doua categorie: am uitat, caut imediat).
In fine, cum le chema pe fete??? Parca stiam ceva de niste surori si una cuplata cu robbie williams. Siiii un nume de album sau de cintec, ceva cu offshore! Si as fi mers si la coloana sonora de la The Beach. Deci gugal cu appleton offshore (desi nu eram sigura de appleton, ma gindeam ca o fi fata din familia Bundy...), rezultate ioc. Asa ca m-am dus direct la robi uiliams in wikipedia si l-am gasit cu mindra de la All Saints. Ah da All Saints erau! Bravo lor! (avusesera un album Pure Shores:>)

Acu cum ii cheama pe aia de nu-i suport, is multe fete si un flacau si am impresia ca-s frati toti? AAAh si cinta un soi de cantriii scotiano-irlandez, super enervaaaant! (pentru mine, ca multi ii iubesc). N-am reusit sa gasesc niciun indiciu cum sa aflu cum ii cheama, asa ca i-am descris pe ym:
marita popescu: zi si mie un nume de formatie cu multe fete si un singur baiat
marita popescu: cred ca-s frati
marita popescu: ceva scotieni, irlandezi, whatever
Ana a venit cu the corrs. pe ei ii cautam. N-as putea sa spun ce nu-mi place la ei, da-i recunosc urgent si-i pedepsesc scurtut.

Acu urmeaza trei piese direct din iutub, nu cu formatii cu fete!

Prima este slagaru acestui Craciun, asa cum il simt eu, ma veseleste teribil, nu e chiar colinda cu Hrusca, de la alea ma apuca depresiunile crunte, cum am patit acu 3 anisori... Deci nu, e foarte senpatica. N-aveti mare lucru de uitat, e doar de auzit mai degraba.


Ladys and gentlemen (asa s-o fi scriind???), Spike Jones And His City Slickers cuuuuu All I Want For Christmas Is My Two Front Teeth!! (o avem la job pe-un cd si ma topai si speram sa gasesc vreo secventa de desen animat cu aceste voci, este una, dar este vag altfel, deci nu ma incinta!!)




A doua e o piesa peste care am dat pe mtv or so inainte de-a pleca in concediu. Scriu aici si nume si titluri, ca sa nu ma mai trezesc ca se pierd in neant si habar n-am ce pusesem. A treia e idem. Si cam atit deocamdata. Cred ca ma duc sa ma mai uit la vreun film ceva.

MGMT - Electric Feel

(iaca la asta n-a mers sa pun videoclipu, caci este dezactivat bai ricuest!)

The Last Shadow Puppets - My Mistakes Were Made For You



Gata, Sarbatori fericite! La multi ani! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Submit Your Blog