luni, 22 decembrie 2008

Cocteil!

1. nu stiu unde e paianjenul, sper sa nu ma muste de vreun ceva brusc si deodata

2. nestiind unde e, o sa-ncerc sa nu mai inspaimint publicul cu asfel de stiri.

3. mosule ce tinar esti mi-a trimis pe mail niste muzici, pentru care sarumina.

3'. inca o caut pe yves montand - barbara, deci feel free!!!! (sa mi-o trimiteti, nu alceva:P)

4. dupa ce ca am mai stat pe net, m-am dus sa-l urnesc pe P. de la tv spre dormitor, undeeee tv-ul era deschis, ca sa doarma el mai relaxa si rula un fiiiiilm trezanteresant, mai ales ca tocmai era o nunta evreiasca si a trebuit sa stau pina la 2:20 sa vad ce e cu Comedian Harmonists. Mi-a placut si apare si Giora pe coloana sonora si maaaaarea meseriasa de mine l-a recunoscut (ei, cu ce piese, sa nu exageram, ok?) (adica am crezut ca l-am si s-a confirmat la urma cind i-a aparut numele pe generic). Oricum aproape am lacramat, deci nu, n-am, da' m-am dus in pat destul de ofilitica, desi filmul e chiar cu hepiend as zice, desi vag cu nazisti. O sa ma uit dupa el pe dvd, ca ma intere. Bon, ca sa nu ma culc chiar tristuta-tristuta, am mai stat si-am citit din cartea mea 12 povesti din Israel, am ajuns la a treia, acum povesteste o tipa, ma rog, o doamna, ca e nascuta in 1913. Trezanteresant. (nu-s basme, is "felii de viata").

5. la 6:45 cind a decolat P. dormeam ca o prunca.

6. la 7, am crezut eu, a sunat telefonul. alo alo???? :-w

sinteti nr de tel blablablabla. aveti 3 apeluri pierdute. apasati 1 daca vreti sa aflati ce si cum.

pliiiiina de dragoste apas 1.

sinteti nr de tel blablablabla. nr de tel bliblibli (adica eu de la job) v-a sunat ieri la ora 19:20 o data de doo ori de trei ori adjudecat. nu a lasat niciun mesaj.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ma rog, uitindu-ma mai bine la ceas, era 8:20, asa ca am ramas treaza.

si mi-am amintit ca tocmai visaaaaam.
eram intr-o casa/apartament, la Iasi as zice, in Alexandru, dar la fel de bine eram si-n Nemtia. Un grup marisor de oameni, tineri. P. hlizit tot povesteste ceva pe romaneste, despre o tipa, un soi de aventura de-a avut-o el, aventura in sensul de peripetie. (Chiar m-am intrebat cind m-am trezit daca era P. sau altcineva, dar vazusem niste poze pe un telefon si clar era el. Poate suna ciudat, dar asa mi-am dat seama cu siguranta.)

Eu stateam pe-un scaun inconjurata de macar doua persoane, P. era mai intr-o parte. Tineam in poala un copil mic cit o papusa (ma rog, cam cit de la incheietura miinii pina la cotul meu de mare) care era linistit si isi mozolea in legea lui un soi de biberon (doar cauciucul ala sau ce-o fi, ca ma si pricep).


P. povestea, cum ziceam. si citez "la ea acasa, unde mirosea a chiloti prosti si vechi si a parfum prost". La care eu am sarit taaaaci tuuu da de unde stii tu cum miros chilotii vechi si prosti? :D:D:D

Bon, copilul scapa chestiunea aia de-o tinea in gura si eu i-o bag la loc, invers (!!) si intreb pe cine era de fapt sefa cu copilul "ai pregatit flascha?" adica iar micuta de mine, nu mai stiu sa zic sticla pe romaneste, da P. stie de chiloti :D:D:D. Ei na, atita am reusit sa-mi amintesc, amuzant.

Am baut un sirop de muguri de brad, am halit doua banane, am baut aproape o cana de lapte cu cacao, mi-am fiert doo oo (tari), imi mai calc o camasa (ps in romania femeile poarta camasi? ca la nemti femeile poarta bluze si barbatii camasi!) (e ca aia cu femeile se marita si barbatii se insoara cumva) si plec in tirg cu biznizuri, imi lipsesc niste poze de care nu dau, desi eram sigura ca stiu unde le-am pus. Ptiu cit sint de ordonata!!!

La revedere jurnalule!

3 comentarii:

  1. Femeile poarta atat camasi cat si bluze, care inseamna doo lucruri separate. Uite ca nu stiu daca barbatii poarta bluze, cred ca e posibil... :-s

    Eu am vrut sa comentez raducioismul tau cu "flascha", anume sa zic de nepotu-meu care "deschide porta" si se bucura cand "ariveaza bunica".

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred că e posibil, de vreme ce sunt unii bărbaţi care se mărită :D

    RăspundețiȘtergere
  3. liviu, ia expliciteaza-te pliz, care-i diferenta intre camasa si bluza (la femei, ca m-am prins ca nu stii daca porti si bluze or doar camasi:P). serios, ma intereste!

    oricum io astept sa vina momentu in care asa o sa varzaresc romana (mai ceva ca pina acum!!) si o sa zic cu mare convingere scumuiera (!!) in loc de scrumiera, cum am auzit eu ca mai zic adevaracioasele in germanica. ma scuzati c-am fost vulghera!!! :O

    @hiacint

    ai fost glumeatsa, da io tot in ceatsa sint cu camasile si bluzele.
    si cum se marita barbatsii pls????

    :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog