luni, 12 noiembrie 2007

Frida~m

Fiindca-s la mama, nu ii instalez caractere romanesti decit la cerere espre.
Am fost azi si m-am dezvortat, asta inseamna divortat da ma alint.
Am ajuns pe la 8 jumate, ca m-am trezit tare greu si dupa ce-am bintuit printr-un sediu eronat si am vorbit cu o avocata care m-a linistit, ca daca is prezenta, nu-mi mai trebuie dovezi ca domiciliez in tari straine (pe care le aveam, dar netraduse si nelegalizate), m-am asezat pe o banca in fata salii de judecata namba~r uan (da, exact ca discoteca din tineretea mea se cheama sala asta!).
I-am dat semeseu exului "nr 20", aia eram noi pe lista, amuzant e ca numarul dosarului e 17083 care are o oarescare legatura cu bartdeiu lui, mi-am zis eu, iar pe lista mai sus era o domnita dorin violeta cristina sau asa ceva cu 2004x unde x e numar, cristina era in plus, si un a la dorin in minus, in rest eram eu, inclusiv data nasterii. Chiar m-am gindit o secunda sa vezi ca nu mai pot de citata in instanta ce sint:D...
Cind ma gindeam daca sa scot o carte sau sa ies la o pipa, a iesit din nambar uan un tip pe care il stiam de citiva ani, ii dau imediat datele de contact. L-am salutat din incheietura miinii (pai nu?) si mi-a zis ca acu e avocat. Am mers urgent la el in birou la juma de centimetru de unde eram, l-am sunat iar pe ex, tu haide ca avem avocat, vino urgent pliz.
Domnul avocat a facut o mica hirtie, a venit si exul dupa ani si ani si a mers rapid toata treaba. Doriti sa va divortati? O da.
Numele anterior? O da.
Alte doleantse? O nu.

Pe domnul avocat Marius-Dan Maxin il gasiti la avocatmax@yahoo.com . Am si nr. de mobil, la cerere.

PS Nu am divortat de P., care nu este sotsul, este concubinul:D:D:D:D:D!
Domnul avocat este din Iasi, nu stiu daca se deplaseaza si in afara localitatii, dar de ce nu? Incercati. O mostenire? ;;)

9 comentarii:

 1. mă bucur...ăă...îmi pare bine pentru tine :* :)

  RăspundețiȘtergere
 2. deci sa ma adresez cu donshoara de azi incolo, nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. bravo Vio
  eu m-am tăvălit de matematica aia a ta
  numele data naşterii un a în minus aoleu:))))

  RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog