joi, 28 ianuarie 2010

Private swaps (tot vederi)

Luni am primit un pliculet, l-am mirosit ca e de la A. din Paris... Ce putea contine? O vedere? O fotografie? De-amindoua, pe spatele vederii (Life in Hutong) e lipita o fotografie cu un bb! :)
Mersi!


Marti am primit iara trei vederi, imi place ziua de marti pina acum :)). Doua erau din schimburi private: i-am trimis unei americance o vedere de pe site si ea a vrut sa-mi trimita una inapoi, asa ca i-am dat adresa mea.


O fata din Olanda comentase la o vedere trimisa de mine in Finlanda, ca vai ce pisica draguta! Am intrebat-o daca vrea pisica, i-am trimis-o si ea mi-a trimis la rindul ei o vedere.


Cam atit deocamdata, ultima vedere oficiala primita sper sa nu fie ultima si-o s-o public impreuna cu ce mai vine saptamina asta, daca mai vine ceva! :)

7 comentarii:

  1. eu am avut pâna acum un private swamp, cu un puşti de 11 ani. Mi-a trimis o vedere faină cu toate Leuchtürme de la el din zonă şi pe urmă m-a rugat să-i trimit şi lui o vedere din România. Zis şi făcut :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cool!
    M-am uitat la profilul pustiului, super simpatic.
    Am vazut ca vederea cu farurile e preferata ta (sau una din). Dar din profilul tau nu reiese acest aspect, poate adaugi (am vazut la alti useri ca isi doresc super foarte tare sa primeasca vederi cu faruri:) ).
    Pina ieri am avut un set de 10 timbre cu doua modele diferite de faruri. Da' gata, am folosit de prea multe ori "faruri" azi.

    A! Prima vedere primita din Anglia e trimisa de un roman de acolo, m-am oferit sa-i trimit si eu una, asa, de bucuria surprizei. A acceptat. In schimb tipa din Paris nu mi-a raspuns. :) S-o fi temut ca vin in vizita! (ce gluma grosolana...)

    PS Mersi de vizita, m-am apucat sa-ti citesc blogul in germana.

    RăspundețiȘtergere
  3. cu blogul meu nu tre să te chinui, e foarte plictisitor.
    Farurile nu le-am adăugat la profil fiindcă nu-s un aşa mare fan de-al lor. O vedere a fost faină, dar colecţie de postcards cu faruri nu cred că vreau să încep. Prefer să trimită fiecare ce îi trece prin cap şi să fiu surprinsă cu chestii noi :D.
    Cu cea din Paris, nu ştiu... mai sunt şi cei care sunt implicaţi în postcrossing doar ca să adune multe vederi şi atunci poate nu prea vor relaţii mai personale (pe unii cred că nici nu-i interesează ce scrii pe spatele vederii).

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inteles cu farurile:)

    Intentia mea era sa-i trimit gagicii din Paris o vedere pe post de multumesc, ca imi iesisem din fire (??? era o expresie, da nu mai stiu daca asa e...) de bucurie cind am primit prima vedere si fix din Paris!
    Deci nu voiam musai sa corespondez cu ea... si culmea e ca parca are steguletul ridicat la private swap. Uel, eniuei, eu am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  5. vio, Doro are dreptate. Unii oameni vor vederea, sau sa gaseasca ceva in cutia de posta cind vin acasa, nu si complicatziile unei relatzii, oricit de vagi. Si e dreptul lor, care trebuie respectat.
    Mi-au placut vederile astea de acu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domne, pisicutza de Finlanda e TOTALA, intr-adevar. Adorabila.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doro,
    blogul tau in germana nu mi s-a parut deloc plictisitor:P

    Vera,
    din cite-am inteles io de pe saitu ala, cine e interesat in private swaps ala inseamna ca in principiu e de acord sa primeasca si sa trimita si vederi care nu-s inregistrate pe sait. Eu deja primisem de la ea, inregistrata, voiam sa-i zic dankishion cu o vedere la loc. Dinsa n-a vrut, sa fie sanatoasa.
    In capu meu asta nu conplica in fun fel lucrurle, adica ea im dedea adresa, io-i trimiteam, ea primea, pa si la revedere. Deci ar fi avut ceva in posta, asa vad io lucrurle, da puate ma insal! :)

    Mersi de comentur! :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog