luni, 7 septembrie 2009

London Baby

Treaba asta e din Friends si am vazut o gagicutsa la Sarbatoarea Lanternelor (unde orasul nostru i-a organizat Luisei cu z un foc de artificii pe muzica de la ABBA, reuniti live special cu ocazia asta :P) care avea un tricou pe care scria london beibi si-am zis ca si io tre sa-mi fac.

Deci miine plecam la Paris. Legate de treaba asta am citeva regretusele:
-ca n-a fost Iasi
-ca sint doar 8 zile si nu e o mutare la Paris :>
-mai era una
-ca s-a adeverit profetsia Luisei cu z inca de azi (profeta e acu in autocar spre patria-muma). Ieri m-a sunat P. la munca sa-mi spuna ca avem musafir. Pisicaconi. Din cauza ei si pentru ca era un tricou misto, mi-am luat eu un tricou misto pe care intre altele scrie konichiwa sau cum s-o fi scriind. A pozat-o, a mieunat-o, a plecat. Azi dimineata cind o asteptam pe-o doamna s-o duca pe pasagera la Frankfurt, coni s-a prezentat din nou, a halit oleaca, a decolat. Pe la 2 a venit din nou si a tras si-un pui de somn. Si eu, de altfel. La fel mai pe seara. Apoi a plecat. Acu fosaie pe canapeaua de unde s-a ridicat P. si s-a culcusit in patura lui calda. Ne bagam si noi in pat si lasam usa intredeschisa, s-o auzim daca doreste la plimbare.
Deci io sufar ca plecam miine si coni o sa creada ca am adoptat-o numai o zi. P. nu vrea s-o luam cu trenu la Paris. :) Sper sa ne viziteze des de martea viitoare. O sa-i dau instructiuni tatalui lui P. sa-i lase ceva de papa cit sintem plecati.
Deci London Baby Paris here we come.
Nu ne-am facut inca nici un bagaj. Da' plecam la prinz si-am spalat rufe, plus freza, deci sint foarte in grafic.
toc tu iu sun:)
La Multi Ani Mariilor si Anelor si lui Marinel!

4 comentarii:

  1. Ooo, netul meu e tare jmeker azi, dupe ce ca am putu sa scriu fo 4 mailuri, imi deschide chiar si blogul!
    Cum e cu Pisicaconi ? A revenit ? Io mai fac o prfetsie: revine ! Am spus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce faci, domne? Nu ne zici O VORBA despre cum a fost?

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog