joi, 18 noiembrie 2010

Mai dau aşa din cînd în cînd din picior

Chestia din titlu e un citat foaaarte aproximativ şi nu mai ştiu de unde, o fi din perlele de la bac? Sau din vreo carte? Deh, cine ştie, pliz să-mi spună. (Băiatu ăla care-şi petrecuse vacanţa de vară?)*

Mai am o mînuţă de cititori care-mi mai dau cîte-un ghiont din cînd în cînd, scriu un post, dar nu prea ştiu ce-o să conţină.

Da' dat fiind că mă gîndeam f vag zilele astea să mai scriu un rînd două, hai.

Mă gîndeam să pove aşa:
jobul meu măreţ e aşa de măreţ, că dacă mă duc în conced, nu iau bani pe perioada nelucrată. Na, asta e, luna trecută m-a bătut vîntul rău prin buzunare şi s-a întîmplat o ieşire cu fetele la mol, care P. cînd a auzit, mi-a pus un purcoi de bani în braţe şi mi-a zis du-te şi fă-ţ de cap! Io ce era să fac că dorinţa lui e poruncă pentru mine! Mi-am luat salopetă de blugi că taaaare eram dorită mititica de mine şi-am găsit, că de mult căutam. Mai precis acu 4 ani mi-am luat o salopetă (este prin nişte poze pe aicişa) care:
este pînă la genunchi
e de camuflaj
are nasturi ca pietricelili preţiuase...
io visam salopetă lungă, ne de armată, făăăără chestii strălucitoare... şi totuşi am purtat-o aşa, mă rog, f fixă!
(Care cineva urgeeent mi-a zis după că o să zcă lumea or că-s grasă, or că-s gravidă, care una din doă, iţ tru! Plus un altcineva mi-a zis că numai o cască îmi mai lipseşte. Vai!)
Pe lîngă aia mi-am mai luat un kil de şosete, andărueruri şi nu mai ştiu ce, oricuuum am aplicat tehnica sănătoasă cu cumpăratul la kil, ca să fiu sigură că am ce pune pe mine şi cînd n-am chef să spăl rufe două săptămîni, idem P.

Am halit la chinej or nuj ce asiatici de la mol, apoi trei capre s-au bătut pe prăjitura cea mai tare de la Starbacs.

Numai bine că treaba cu molul şi fetele s-a repetat, la fel gestul necugetat al lui P., doar că de data asta 1 i-am luat şi lui ceva!!! 2 nu am tocat toţi banii, deşi idem chineji şi chiar două prăji la Starbacs.
Mai rămînîndu-mi parale, am fost zilele astea în pelerinaj la Aldi!!! care are oferte miştooo şi mi-am luat 3 treininguri!!!! (fiind cunoscut că rup de sportivă ce sînt!) şi două lui P., ca o doamnă pe banii lui, încă nu le-a probat, diveeeerse chile de articole de Crăciun, o plapumă deşi avem cam în fiecare cameră cîte una şi avem şi multe camere şi oricum alea de le-am împrumutat acu un an jumate de la Angela că am avut musafiri şi nu le spălasem pe ale noastre nu le-am dat nici acu înapoi, ba i-am poprit şi cearşafurile, c-aşa sîntem noi, simţiţi, o pernuţă cu sîmburi de cireş de-ncălzit în cuptor da nu la microunde că orcum n-avem, şosete gruase pînă la genunchi x perechi, ciorapi groşi şi da, nişte chestii de sezon dulci care le zice erdnussberge şi care îs muarte curată, le-am descoperit pe vremea cîn domiţiliam cu Anna şi i-am halit într-o secundă o pungă care are totuş un sfert de kil care ea nu s-a supărat da mi-a zis de unde îs şi m-a pus să cumpăr altele. o, punct, ce de treabă am fost.
aşa, aceste erdnussberge sînt de fapt nişte alune (tot nu ştiu care-s arahidele şi care-s alea de copac, astea-s arahide eniuei!) trase-n cioco, da nu una cîte una ci ditamai grupu, de crănţăni cu dragoste la ele şi o bucată are 60 de calorii căci da mă interesează aspectul:-s
afară de ele, am mai dat ieri de ritter sport mini cu rom jamaican, da nu au gust de alcol:O, este tot aşa o nebunie, şi f mici acele mini ş tot f calorice, f frustrant.

Bun. În ultimele luni m-am amorezat teribil de Benjamin Biolay, am ascultat pe last.fm de 1899 ori pînă acum şi this is not the end. În martie ne ducem la Roger Waters în Spania.

A, încă n-a venit iarna, da io port cisme şi 3 perechi de şosete şi-mi îngheaţă picioarele cînd stau. Acu am nişte papuci de casă din lînă, două perechi de şosete, copite bocnă, beau ceai. Tre să mai treacă vreo x ani pînă oi avea circulaţia benga.

Am reuşit să îi mut lui P. şosetele de iarnă în sertar şi alea de vară în cutie. Sînt foarte mîndră. În rest, cel puţin 4 munţi de haine curate în casă. Murdare nu multe, neinteresant.

Avem King of Queen's complet pe dvd şi sîntem super bizi. În afară de vaga plictiseală cu blogul, mai am şi-o oareşcare tendinită din vară şi mă dor mîinile la computer şi nu numai, de aia e sănătos să stau relacsa acasă, că la muncă n-am de ales.

Realizat faptul că avutul în sine nu face casa mai frumoasă, nimicurile alea trebuie şi scoase din ambalaje şi puse într-un loc al lor. Filosofez teribil, nu?

Cristina m-a citit cap-coadă zilele astea, mersi:), M. proaspăt regăsită pe feisbuc (e posibil să-mi fac cont, pentru că aş vrea să dau de Mihaela Simona Mihalache şi de Alexandra Ciobanu, aşa că poate le dau ocazia să dea ele de mine) şi V. care mi-a scris azi un mail fain cu poze sînt printre cei care constată că din blogul meu slabe şanse să mai afle omul ceva despre mine...

Probabil că la un moment dat blogul se va ascunde. Dacă pînă atunci foloseşte cuiva mailul meu, iote-l dovira gmail com

Cam gata.
A, la secunda 34 şi la sfîrşit e secvenţa pe care n-am găsit-o la vremea publicării postului precedent.

N-am trimis nicio vedere dinainte de concediu. Cred că le-am primit cam pe toate.

Cam atît, cine-a ajuns pînă aici are o răbdare de fier. :)

*vai vai cîtă culturăăăă vaaai
http://uvedenrode.blogspot.com/search?q=bobe
PS Sper că nu dau colţu, da espresia e jolie.
La serviciu scriu destul de des cuvîntul românesc cutie şi îl citesc pe englezeşte şi mă amuză teribil.

9 comentarii:

  1. Pai, ma bucur, sa le portzi cu placere - mai ales salopeta.
    Cind mi s-o parea ca ie cazu, itzi dau io depesha pe mail, sa vaz ce mai ie cu dta., nu itzi face probleme.
    Si, daca nu e bine sa scrii, nu o face si acasa, ca la job e evident ca n-ai cum sa te derobezi.
    Sa nu RSVP la acest mesaj, ca nu ie cazu.
    P.S. Mi-a placut de P, chiar e P. Da-i salutari.

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi vera, na, azi am comis-o oricum:)

    RăspundețiȘtergere
  3. perna aia cu sîmburi de cireshe rulz!

    RăspundețiȘtergere
  4. am şi nişte papuci de casă de la tata lu P. cu nişte sînburi din ăia smth... da n-am microundă, tre să-i bat lui la uşă sau să mă gîndesc la asta cînd e gata piţa:)

    RăspundețiȘtergere
  5. ba sa nu s-ascunda, ca mie mi-i drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei, bine ai revenit pe meleaguri internetice! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Empatizez cu piciorușele tale reci! Ca ș-ale mele-s idem și la fel. Eu port prin casă un fel de uggși (ruoz!) și șosete de lâna, cu toate că, până la deunazi pe la noi fu "vară indiană", ceea ce a însemnat cam 20-22 de grade la prânz. Măcar de tine nu râde nimeni... Eu mai sunt întrebată uneori de soț daca mi-a venit pensia...

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna , sunt o blogarita noua si as dori sa facem link exchange intre blogurile noastre .
    Adresa blogului meu este http://bazdac.web-dex.net

    Multumesc!
    Contact: bazdac@gmail.com

    PS: astept un raspuns de la tine .

    RăspundețiȘtergere
  9. @mara
    o să văd... mersi de vizită :)

    @Irina
    mulţumesc! :-)

    @Cristina
    în sfîrşit cineva care mă înţelege... crecă şi P. a mai făcut un mişto ici şi colo, da de-obicei aleargă să-mi aducă o plapumă:))

    @corina
    blogul tău pare drăguţ, da nu mă prea interesează schimbul de linkuri:). ai să vezi cu timpul că nu e musai vorba de schimb în blogroll ;-)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog