sâmbătă, 16 octombrie 2010

Mai întoarce, Doamne, roata!


Aseară o fo un meci de folbal în Bundesliga care nu m-a pasionat, căci m-am culcat la 21 pe ceas. P. (pour les connaisseurs, Peter) mi-a povestit foarte extaziat ce-am pierdut şi tocmai am văzut reluarea la tv.
Vine aşa:
meciul a fost între Köln şi Dortmund. Dortmund au înscris un gol, minunat, în minutu 80 vine Podolski şi bagă un gol pentru Köln şi mare bucurie mare, 1-1. În minutu' 90 Podolski îl faultează f delicat pe un jucător turc, Sahin cred. Urmează o discuţie între cei doi în care se vede clar cum Podolski nu are alte argumente în afară de drei null drei null, adică trei zero, scorul meciului Germania-Turcia.
X secunde după faza asta, Sahin şi nimeni altul înscrie ultimul gol al meciului, Dortmund cîştigă, sînt pe locul 1 momentan în campionat (cu un joc în plus). Sahin se desparte de coechipierii lui ca să galopeze şi să îi arate un semn al victoriei lui Podolski, care era la mijlocul terenului cu coada între picioare.
După reluare au mai arătat o fază care scăpase regiei pînă atunci: la 1-1 după fault, Podolski nu-i îi dădea numai text turcului, îi arăta cu degetele de dreapta:
trei
zero.
Bestial priceless. Deocamdată faza asta cu degetele nu este pe youtube, da am speranţă că o să apară.

Afară ploo.

3 comentarii:

 1. Am vazut si eu faza asta, in direct. Faut-ul n-a fost chiar delicat :))) Citeodata, rautatea se intoarce impotriva.

  RăspundețiȘtergere
 2. sunt convins ca i-a umplut frigideru turcului!
  si mai zici ca-i neamt!
  adica, ai dreptate, nu-i! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Astazi, dupa 3 zile, am reusit si eu sa termin de citit blogul tau.
  Iti mai zic si aici (ca la Suzi ti-am zis) ca-mi place de nu mai pot ! De-acu astept cu nerabdare sa ai timp sa postezi orice consideri ca poti impartasi cu noi.

  RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog