sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Mai visez

În realitate fac pariuri la meciurile de fotbal, asta sună foarte pompos aşa, în fapt plăteşti o mică sumă la începutul sezonului şi dai cu pronosticu un semestru cum ar veni. Pînă acum, cu norocul meu chior, mă aflu pe locul 2 din 22, din care 3 gagici, deci sînt tare, ce mai.
În mod normal, e un meci vineri seara, restul sîmbăta şi duminica.
În mod excepţional, ieri vineri n-a fost meci, P. mi-a zis la timp şi am zis ei lasă că îmi dau cu părerea cum o să decurgă meciurile azi sîmbătă cîndva. Bun.

M-am trezit foarte întoarsă pentru că de fapt aseară a fost meci!!!!!!!!!!!!!!! şi eu nepariind, n-am făcut normal niciun punct, dar ăia de pe locurile 3 şi 4 înainte au pariat şi m-au depăşit, aşa că acum sînt binemersi pe locu 4. Mersi P.!!!!!!!!!!!

Ultimul aliniat a fost minunatul meu vis, mă bucur că am astfel de probleme şi nu altele momental, cum zice prietena mea turcă. :-)PS La job scriu cu â şi mă disperă faptul că îmi vine să-l folosesc şi în rest, deşi io îs cu î!

2 comentarii:

 1. De ce nu poți să scrii mai des, huh?? :) Ne lași să așteptăm atâta amar de timp un post nou și apoi ne bombardezi cu trei dintr-o lovitură :)

  RăspundețiȘtergere
 2. se pare că generaţia tînără nu cunoaşte proverbele!
  nemulţumitului i se ia darul:P

  mă dor mîinile, tu, plus că nu mă vizitează inspiraţia aşa des, plus bătrîneţile:)

  tuuuuu de ce nu scrii mai des, a? :>

  RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog