marți, 8 iunie 2010

Take one

Orașul ăsta s-a lipit de inimioara mea și uitîndu-mă zilele astea la o groază de poze, am zis să mai trîntesc și eu vreo două, ca să mă aflu în treabă.
Coloana sonoră.











PS Unele dintre ele e posibil să mai fi fost pe blog, sper că nu în ordinea asta, n-am avut răbdare să caut.

13 comentarii:

  1. Intr-adevar superbe poze si orasul,no komment.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar superbe poze si orasul,no komment.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, ah, anotimpurile lui Archimboldo - imi plac foarte mult, ce bine ca le-ai pus.
    Si cafeneaua Bejamin si Bethillon... (Ce cuminte stai dta la coada!)
    Un oras extraordinar, nu mi se pare in nici un fel exagerat sa lauzi Parisul oricit de extravagant si tot nu poti reda ce simtzi acolo. EU nu pot si nici nu mai incerc. Il iubesc pe tacutelea.

    RăspundețiȘtergere
  4. în acest weekend voi trage o fugă până în oraşu' de care zici tu în poze (presupunând că nu am intuit greşit care-i ăla :) )

    abia aştept! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Pozele sunt frumoase, da' ce poze faci tu urâte? Dar eu mi-s satul de orasul asta!
    Uite ce-mi spune Adi: "Dan, ia s-o întrebi pe Vio ce crede de boudin:d".
    Te întreb: ce crezi tu despre boudin?

    RăspundețiȘtergere
  6. ... si cine-i Adi? Macar spune-mi daca-i fata sau baiat!

    RăspundețiȘtergere
  7. vera,
    mersi că mă-nțelegi și-mi aprobi dezmățul:)

    Irina,
    aș merge și eu!
    să văd pozele apoi:D

    Dan,
    Adi e pretina mea de la Paris. Boudin nu îmi place, așa că n-am cine știe ce părere. Adică nu îmi inspiră poftă aspectul boudinului. De altfel cred că Ado se referă la o urîțenie de cîrnat caraibian or așa ceva de care eu n-am vrut să mă ating și ea a cam vrut să mă oblige... :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau ca te-am atristat. Ca aspect e ca un leber la noi sau la "voi". Iar cel negru, pregatit cum trebe, este grozav. Caraiburile n-are nimic de-a face cu boudinul de Rethel. Dar decât sa ne certam, mai bine un cântec vesel sa cântam!

    RăspundețiȘtergere
  9. La Benjamin vaz ca cupilul meu ia destul de des aperoul. Când ma uit la contul ei sa vad ce am de completat...

    RăspundețiȘtergere
  10. Da da, un cîntic vesel să cîntăăăăăm. cum ar fi mon amour helas le temps paaaaassseeee:)))
    care se poate audia dînd click la începutul postului pe „coloana”.

    cupilu tău îți trimite facturile de la Benjamin?
    io sincer cred că-s mai mulț Benjamini.

    Cîteodată nu mă atrag deloc cărnurile. Da mirosurile, teribel. Acu sînt confuzată dacă mi-ar fi oareșcum poftă de lebăr (din ăla mai grosuț, în maț, care se taie felii da nu musai) sau de pateu sau deloc! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. vio, boudinu alb seamana cu leberulo la aspectu exterior, dar e un fel de cirnat, care se prajeshte sau fierbe si are alta textura, nu e o pasta, ca leberu. Mie nu imi place nici Boudin alb, nici cel negru, desi vad ca Dan zice ca negru e bun. Le gasesc pe ambele destul de revulsive.

    Si mi-am amintit, undeva exista si o poza, ca cei mai divini bujori roz i-am avut pe chemine la Paris, cind C si G mai stateau inca in Montyon. Mai miros?

    RăspundețiȘtergere
  12. vera,
    cu atîtea mii de comentarii, am omis să respondez la al tău, cer pardon.
    știu budinu, zic ș io ca tine că e mai mul repelant:) da fiecare cu gusturle dumisale.

    bujorii mai miruasă încă șacu. da doo vaze e ofilite, una e deschisă macsim ș ș bobocii. mare păcat că să trec așa rpd, da totuș îs f felis că ian tăia că doo nopț la rînd o fo furtuni nasuale ș iar fi făcut clar zob.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog