joi, 3 iunie 2010

Pti dej de azi

De fapt primele trei poze datează de cînd cu tentativa din postul precedent.




6 comentarii:

  1. E un "pti dej costo, a la rumen". Ai dreptate, si eu am renuntat de un timp sa manânc dulcegarii dimineata ca aici. Manânc sanatos si ma tine pâna ajung acasa, nu mai sunt obligat sa "gust" sosurile si conservele de la self. Dar mushoare înca n-am încercat... Ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan,
    bine-ai venit! :)
    uite ce pe fază sînt acum. aici e zi liberă azi, am fost o groază pe net.

    N-am înțeles ”costo” și ”self”. De obicei eu mîncam cu drag dimineața fructe uscate cu iaurt natur. Sau în grabă niște cereale în lapte cu o banană feliată.
    De azi iau medicamente 7 zile contra helicobacter pylori. Două antibiotice și încă ceva. Și nu mai știu care era treaba cu antibioticele și lactatele... iaurtul e bun, dar laptele nu?
    În fine, long story short:))) am luat medicamentele dimineață și a trecut ceva timp pînă la ptidej și m-a luat cu ceva rău, așa că am dat urgent pe gît grisine, o banană, un ou și nițică brînzică și-apoi a fost minunat.

    Șervețele fincă am ieșit pe terasă să pozez cerul
    http://paronime.blogspot.com/2010/06/paralele-inegale.html
    și prima poză am strănutat-o, că așa reacționez în genere la uitat la cer senin:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. vio -

    costaud: http://fr.thefreedictionary.com/costaud

    self: autoservire, adica de la magazine, nu de acasa.

    Altfel, lampa ta seamana extraordinat cu doua dintre lampile mele olandeze, sau genre olandez, si imi place si canitza cu cer albastru si alea din dreapta, chinezoase sau chinezeshti de-a binelea.

    RăspundețiȘtergere
  4. vera,
    mersi, uite că nici măcar nu-mi amintesc să fi știu ce-nsemnează custo:)
    lampa e lustra care era în sufragea cîn ne-am mutat. crecă aplicile de pe prt îs în set, o să cercetesc. nu mă omor după ea, că se vede urîțăl acolo une intră becurle. eniuei.
    cana cu ceru e de la suzii, orijnal irlandesă. ălea chineze sincer nu mai știu, că me-an loa eo doo de aicișa de la nanunana ș apoi m-an dus la maman acasă care m-aștepta la iași cu doo căni ideme și m-am felicitat că nu m-am omorît cărînd așa ceva ca cado de la germanica:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa-i cum spune Vera documentat, adica manânc ceva consistent. Iar selful este restaurantul de la noi de la serviciu care nu mai este ce era odata!

    RăspundețiȘtergere
  6. P. săracu suferă vag cînd sîntem în Franța și vrea, de dragul concediului, să mănînce ca francezii... da cînd vine acasă dă clar atacul la cîrnați și brînze:)
    Nu prea îl văd pe el vreodată vegetarian.:)
    Io aș servi numa pîine cu unt și dulcețuri, da se adună kilogramele! Care nu dezirez. :)
    Visez uneori la o cantină, la muncă servesc doar banane și biscuiți și pîine prăjită. Altfel îmi face stomacul glumeții...

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog