marți, 15 iunie 2010

Intermețo

Deci da, duc o veață palpitantă ș fac o poză din cînd în cînd. Chichinețele se fac mai mari dînd click pe dînsele. Ingioi.


8 comentarii:

 1. mersi vera:)
  revină cînd ai timp:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga.

  1. ce ie in farfuria aia cu legume? chestiile alea albe, din fatza? brinza? cascaval? omleta din oo cu galbenus decolorat?

  2. bujorii din pa'are - nu am cuvinte, ertatzi ca sint asha de pisaloaga cu florile astea.

  3. mi plac si pozele tale din noapte, e fromoshel cu geamu ala luminat, asha, doar o bucatziq discret - foarte misto.

  4. daca ma fac io regina lumii, vrei sa te fac io pe tine fotografa profesionista peste noapte?

  RăspundețiȘtergere
 3. http://acidolatte.blogspot.com/?zx=e66621f5fe3ca903

  RăspundețiȘtergere
 4. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 5. Nice, it's.. life. This is what it's made of. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Toolai, ce pisică grasă!
  Judecînd după ciorbe, aş ghici că ai fost prin ţară:-)

  RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog