miercuri, 17 iunie 2009

Kirin Ichiban!

Pe 16-17 mai a fost la erport nu stiu ce mega actiune care-a insemnat pentru je in loc sa inchid magazenu la 22 simbata seara, iaca la 24, ca-s mai cu mots! Noroc ca am fost cu sefu in tura si actiunea se lasa asteptata si mi-a dat papucii decent cit sa prind trinu de 22:02, o yeah. Misto a fost ca am avut niste cupoane cu care puteam sa ne luam doo bucats sushi sau o scoica. Bon. Etablismentu cu sushi (dupa care io nu manebunesc chiar!) se deschidea la 19, io la fara 5 eram prezenta, sa cer informatii. Da, asa e, e moka cu cuponu, decit ca inca nu le avem, venits la 19. Am bagat o pipa, m-am dus iara cu doo cupuane. Tot nu le aveau. Pe alea pentru mega actsiune, ca pe alea de vinzare le aveau si erau ca la 8 euri 12 bucats.
Cit am frecat-o io pe acolea, le-a venit ideea sa desfaca o cutie din aia cu 12 bucats si sa-m dee doo din ele. Da' intre timp a venit o gagicutsa noo, care mi-a dat scurt doo cutii a 12 bucats (am cerut normale si vegetariene) contra cupoanelor (doo aveam!), io le-am loat, n-am zis nu! si-am disparut in secunda 2, ca sa nu se zezizeze caci ce mare grejala contabila facusera! (furaciuasa de mine!)
Ajunsa la magazen in 2 timpi si 3 miscari, am impartit cu sefu sushiurile (adica jumate din nevegetariene a loat el si io idem din vegetariene) si-am bagat in mine ca sparta, ca doar aveam de unde. In plus sefu fusese la un oliuchenit sushi cu o seara inainte si era cam satul mititelul.

A doa zi am purces la Köln/Bonn sa le ridic pe duamnele mele si apoi am fost in conced ca la doo saptamini. Cind m-am returnat, in bucatarie la job zaceau doo beri. Am stat io asa pe ginduri ce-i cu ele, pina am aflat ca le primise coleg-mea care ne-ntelegem bine si nu le dorea, le primise tot la mega actsiunea erporteristica.
Asa ca le-am luat io, caci ce era sa fac! Si tocmai aproape le-am baut, cu voia Dvs., ca-n titlu!

Duamnele mele ne-a adus ca la 3 sticle de vin romanes, care ziceau ele poate dorim sa ii dam una lu Angela cind ne-am dus la ea la masa, la care io am zis nou uei. P. a supt-o pe aia rosa sh-a fo f. incintat, idem io pe grasa de Cotnar care sincer nu creca ma face mai grasa! si mai este una care-o rezolv miine, daca ma supar.
Deci da, trag la masea, da nice macar nu m-am ametitara.

A, maman a dat aici de gustul "berii pentru copii":) ceea ce a fost amuzant. Iar nana-mea a tinut mortis sa bea bere la halba, care nu prea am reusit s-o rezolv in tirg, da in ultima seara am zis ce-o fi o fi si i-am turnat percica de-o aveam in halba din aia de faci muschi halba sa fi fost de fier ce brand aveam da si ce cultura!
Ei, nana-mea s-a cam fofilat cu berea, ca cina prea multa, plus bagaje, asa ca dupa ce le-am depus la erport ca sa mai si plece, m-am inturnat mai mult muarta decit vie de obosala (vestitele 3 zile cu doo nopti a 4 ore somn, deh, riscul meseriei), am sorbit bercica rasuflata a dinsei si-am dormit ca o prunca. Ceea ce-am de gind sa fac si la nuapte, ca face bine la ten, chiar daca te pardon pishi in pat. Ceea ce iar n-am de gind, caci sper ca sa nu fie cazul.

Daca vi se pare ca-s alcoolizata, ei, poate chiar sint! In fond, la mine e uikend! :(

2 comentarii:

  1. Draga vio, intzaleg d'acilea ca visita s-a-ndeplinit si ai supravietzuit, sper ca si duamnele au fostara multzumite si vatz despartzit in relatzii amiabile, sau poate chiar afectuoase. Sigur, vaz ca esti mai alcoolica decit in prealabil, asa ca desigur, ma gindesc ca ai devenit asa under duress, da poate nu ie o stare vejnica, ci pasagera.

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) jurnalul lui Tetelu pare mic copil.
    Jos cu palaria!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog