joi, 11 iunie 2009

Abracadabra

nu mai stiu dac-am mai zis pe aici cum e cu ascultatul muzicii la io. m-am reapucat acu citeva ceasuri sa gidil niste piese care-mi erau dragi acu aproape un an. da mai precis acu aproape un an, dupa ce-mi luasem ditamai chila de casti sa-mi acopere urechile, m-am fixat pe-o melodea la care-am bocit angro si dupa aia n-am mai pus castile pe urechiuse cind am parasit domitsilul.
acu mi-a venit deci sa reascult niste pesisoare cunoscute. nu va umplu cu iutuburi, azi nu.
mai frate sh m-apuca o depresarealaaaa o iea de zile mari. muzica asta e mult prea misto si iara ma loveste in estetica si-mi cauzeaza la glanda lacrimogena. adica inca nu m-am apucat de bocit, da nici mult nu mai am.
si nici nu este n&d pe iutub, sa ma amuz. creca numa aim a barbi gal pua smai ma salveze, fir-ar.

4 comentarii:

  1. vio, sint incintata ca scrii. Ba chiar m-a luat cu vertija cind am vazut azi ca ai mai scris. Bravo, unii pipl apreciaza, sa stii.

    Cu muzicile te-ntzeleg, cred insa ca e bine; uita-te si tu la partea plina a craticioarei: e catharsis, tu! Face bine la pisica. La psihica. So, da cu plins, e terapie curata! Azi e vineri: diseara po sa bagi sh'o vodca, un mojito, un campari orange (bautura favorita a lu Ion Iliescu), ceva cu grade.

    RăspundețiȘtergere
  2. o vera dulce vera:)
    mersi tu e frumos cin mai comenteste cineva:)
    pentru unii e vineri da io beu cu regularitate una doo beri sara mai nou, caci orcum la mine uikendu vine abea miercurea joia viitoare firaaar sa fie!

    da da e trist catarsistu ala, tu, parol pe parola mea.

    ps mai aveam un post inceput acu vreo citeva zile pe care nu l-am dovedit, culmea e ca era tot despre muzica, doar ca pe alt ton.

    siucse!

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am stiut ca te esploateaza asa de nebuneste la aeroportu lor nazistic. Ca tu, mititica de tine, lucri cind noi ne hodinim sh'ailaltzi calatorex. Da' cu banutzu, cumperi si tu aim a barbi gal si altele la fel, ca sa te-ntremezi. Tocma am vazut-o pe una pe strada, ca am geamu cu fatza pe un bulvar mare, care a mincat ceva sh'a aruncat ditai ambalagiu pa jos. Te las, ma duc sa-i sparg capu si sa-i calc ochelarii in picioare, pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa, darlin, ca vin acusica si bem pericica impreuna si dam suturi la depresii...sau bocim impreuna, in functie de numarul pericicilor :-)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog